2777
2789
عنوان

این حرف چه معنی دارههههه

133 بازدید | 13 پست

اکسم که از سر حماقت ازش جدا شدم و رابطه ام باهاش عالی بود و همیشه پشیمونم از جدایی از اون

و دیدم

و چون خیلی خوش اخلاقه و با ادبه اینجوری نیست بگه فلانی اکسمه بزار گند بزنم بهش

بعد دیروز تو خونه عموم( فامیل خیلی دور ما بود پسره اونم تو مهمونی بود با برادرش و پدرمادرش)

بهم گفت فلانی؟ گفتم بله

گفت میدونی همش به فکر چیم؟ به فکر اون دوران دلم خیلی تنگ میشه

هعیییی

دیگه زندگی هم همینه میدونستم آخرش اینجوری میشیم ما

( خودش الان تو رابطه است و میگن جدی ام شده رابطه اشون)

معنی نام کاربریم: هنوزهم دوستت دارم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این وقتی هنوز داره به رابطهٔ خودش و شما فکر میکنه و حسرت میخوره، باید تاسف خورد برای اون دختری که باهاش توی رابطه است و به قول شما هم جدی شده

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

بیچاره اون دختری که باهاش تو رابطس

چیبگم والا

منم بهش گفتم بگذریم زندگی همینه

(خودم هنوزم دوسش دارما ولی چون میدونم تو رابطه اس سرد رفتار کردم)

این وقتی هنوز داره به رابطهٔ خودش و شما فکر میکنه و حسرت میخوره، باید تاسف خورد برای اون دختری که با ...

بله واقعا

منم خودم یه حسی به پسره دارما ولی چون میدونم تو رابطه اس دیروز خیلی سرد گفتم زندگی همینه

این وقتی هنوز داره به رابطهٔ خودش و شما فکر میکنه و حسرت میخوره، باید تاسف خورد برای اون دختری که با ...

بعد ببین برو تاپیک قبلیمو نگا کن من الان تو چنین وضعیتیم

بعد ببین برو تاپیک قبلیمو نگا کن من الان تو چنین وضعیتیم

خوندم قشنگم

از اون پسر، نه برای تو مرد در میاد نه همسر

بهتره باهاش کات کنی و بگی مناسب هم نیستید. میخوای با پسر بچه ازدواج کنی بعدها؟

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

خوندم قشنگماز اون پسر، نه برای تو مرد در میاد نه همسربهتره باهاش کات کنی و بگی مناسب هم نیستید. میخو ...

واقعا بچه است

و چون افسردگی داره( گناهم داره ها خیلیم گناه داره دست خودش که نیست) ولی هروقت پیششم همش ساکته سرشو میندازه پایین هیچ نمیخنده اعصابم خراب میشه

واقعا بچه استو چون افسردگی داره( گناهم داره ها خیلیم گناه داره دست خودش که نیست) ولی هروقت پیششم همش ...

خب این اول باید بره خودش رو درمان کنه بعد به فکر ازدواج و پارتنر بیوفته دیگه

خب این اول باید بره خودش رو درمان کنه بعد به فکر ازدواج و پارتنر بیوفته دیگه

بعد ببین افسردگیشم اینجوری نیست عادی باشه

یکسره میره بیمارستان ارام بخش براش تزریق میکنن

همه چیو تموم میکنم

بعد ببین افسردگیشم اینجوری نیست عادی باشه یکسره میره بیمارستان ارام بخش براش تزریق میکنن همه چیو تمو ...

آره بابا. سریعتر تموم کن خودت رو راحت کن