2777
2789
عنوان

نمیدونم بچه دوم اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 95 پست
من دوتا دارم دختر و پسر مشکل مالی ندارم ولی با این وضعیت اقتصادی الان برگردم عقب نمیارم . بعد اینا ب ...

قشنگ درکت کردم

منم پسرم کلاس سومه دختر ۴ سال

منی که صبور ترین ادم بودم سر اذیتاشون اعصابم خیلی ضعیف شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست گفتن

روزی رسون خداست

وقتی بچه دار میشی خدا یه در جدید واسه رزق اون بچه باز میکنه

تجربه ی شخصی خودمه

من وقتی بچمو میبردم کاردرمانی پولش بالاخره جور میشد

هزینه اش زیاد بود

از وقتی دیگه نمیبرمش اینجوری نیست که اون پولو خرج چیزای دیگه کنم و اوضاعمون بهتر شده باشه

انگار اون پول میرسید واسه اون کار

بچه ی دوم هم همینه

اگه نیاری اینجوری نیست که اوضاعتون بهتر بشه ولی وقتی بیاد روزیشو با خودش میاره

منتها باید به خدا اعتماد داشته باشی

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

عزیزم اگر به رازق بودن خدا اعتقاد داری بچه بیار تا روزیت بیشتر بشه خود خدا ضمانت کرده منی که سه تا دارم و حقوق شوهرم 22تومنه که بیشترش واسه قسط میره به عینه میبینم که رزق از در و دیوار مییاد

یه دکتره به مامانم میگف چند سال پیش داد زدم گفتم فرت و فرت بچه نیاااارید به حرف اینا گوش ندید حالا ه ...

من هم خواهرشو دارم هم برادرشو

بغیر ازینکه غصه شو نو بخورم

بغیر ازینکه تو نداری و بدبختی کنارهم بزرگ شدیم هیچ نفعی برای هم نداشتیم

هممون داریم برا یه قرون پول میدویم .

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

اسی در کل نظر خودت مهم اگر تنهایی دخترت تنها دلیله نیار. ولی اگر دلایل مستحکم تری داری بگو تا راهنما ...

من دوتا بچه دارم پارسال سقط داشتم نا خواسته ،مالی اوکی هستم خونه ،ماشین جدا،مغازه خیلی بچه دوستم کلا از بعد سقط افسرده شدم همش تو دلم یه ناراحتی هست شوهرم راضی به بچه نیست بنظرت ارزش داره راضیش کنم یا بیخیال بشم ۳۷ سالمه خیلی دوست دارم دخترم خواهر داشته باشه بعد من تنها نباشه

اصلا با هم نمیسازن بازی اگه بخوان بکنن به دو دقیقه نمیکشه تبدیل میشه به جیغ و داد و کتک کاری

میدونه چی میگی من اصلا اسباب بازی نمیارم وسط هر وقت خودشون میارن دعوا میشه سریع جمع میکنم حتی بینشون صلح هم نمیشه کرد هر کاری میکنم نمیشه

اگر هزینه ها اینقدر بالاست و من خبر ندارم نیار چخبره اینهمه پول آزمایش !!!!!

واقعا هزینه ها همینطوره عزیزم این بچه خداخواسته بوده ومن و همسرم خداروشکر اصلا به سقطش فکرم نکردیم و شرایطشو داشتیم❤️🙏

من دوتا بچه دارم پارسال سقط داشتم نا خواسته ،مالی اوکی هستم خونه ،ماشین جدا،مغازه خیلی بچه دوستم کلا ...

یکم بمون ببین چی میشه اگر اوضاع مملکت رو به شفا رفت یا خودت تونستی مهاجرت کنی حتما بیار