2777
2789
عنوان

خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 31 پست
يه جا خوندم وقتي شوهرتون خونه هست كارهارو جلوي اون انجام بدين

منم معمولا همینکارو میکنم شوهرم همیشه میگه خونه چقدر کار داره بیا بشین پیشم یا خودش میاد کمکم. الان که جمعه ها صبحانه و جارو و ظرف شستن با همسریه در طول هفته ام خداییش خیلی کمکم میکنه شاغلم هستم ببینه خستم میگه ول کن کار خونه رو بزار بهم ریخته باشه خودم میام باهم جمع میکنیم.آشپزیشم که عالیه گاهی که  بعد از طهر خوابم  پا میشم میبینم چه کرده عاشق پخت وپزه.

همه ی کارات بذار ی روز ک خونس جلوی روش انجام بده

انقدر جلوش اینور و اونور برو سرگیجه بگیره تازه بچه رو هم بده نگه داره تا حساب کار دستش بیاد

انقدر در نبود شوهرت همه ی کارارو انجام دادی اون فک میکنه خونه همیشه این شکلیه 

ی دو سه روزی ک جمع نکنی متوجه میشه

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا بچه گریه میکنه میخوای ساکتش کنی با بدخلقی و غر آرومش نکن مثلا جلو شوهرت با مهربونی بچتو بغل بگیر آرومش کن یه ژست مهربونانه و دلسوزانه ک خستگی ازش میباره هم ب خودت بگیر😁

❤دوس دارم❤ برای 💏تو💏 با همه 😍فرق😍 کنم😥💋

نه بابا خودم میدونم چه غلطی کردم با این شوهر کردنم با یه خانواده پر توقع و پر رو که هرچی بار آدم کنن جرعت نداری جوابشون رو بدی و همیشه چشم و نظر تنگن نسیت به خوش گذرونی و خوشی هامون و بعدش از چشممون در آوردن پسرشون هم که روز به روز بدتر میشه

خیلی دلم گرفته انقدرم خرم اصلا اهل پاچه پاره بازی و قهر نیستم

عزیزم قهر و این حرفا مردو لجباز میکنه تو باید از اولش خودتو بی دست و پا نشون میدادی نه زرنگ و کارکن حالاهم دیر نشده بچه بهانه خوبیه برای کار نکردن .من خودم اوایل شوهرم اگه اباساشو اتو نمیکرد یا وقتی میشستم جمع نمیکرد بزاره کشو لباسش لباساشو تا میکردم میزاشتم روتخت اینقد میموند و از این ور به اونور پرتاب میشد تا خودش کلافه میشد و جمع میکرد یا لباساشو اتو نمیکردم تا میخواست بره سرکار مجبور میشد دم رفتن اتو کنه یا اینکه نمیرسیدم خونه رو جمع کنم همه چی اینقدر میموند تا جمعه که سرم خلوت بشه خونه داغون میشدا ولی میزاشتم تا خودش کمک کنه از این کارای کوچیک شروع کردم تا الانخودش همه کارای شخصی شو میکنه و توی کارای خونه هم کمکم میکنه.  دو-سه سالی هم میشه دست دردو بهونه کردم و کارای دستمال کشی و جارو کشی رو حجم زیاد انجام نمیدم و ازش کمک میگیرم بدی ما خانوما اینه که تحمل بهم ریختگی خونه رو نداریم زود تا شوهر نیومده فکر میکنیم باید همه چی ترگل ورگل باشه

مادرشوهرم وسواسیه هر 3تا بچه اش هم وسواسی بار اومدن خونه زندگیش همیشه خیلی تمیزه ولی خودش داغونه دست هاش مثل پیرزن 80ساله است زانوهاش داغون بود رفت عمل کرد انگشتا و گردنش هم داغونه چون همیشه در حال بشور بساب بوده

تو مثل خواهر منی شوهر اونم مثل همسر تو دست به سیاه سفید نمیزنه حالا از وقتی من ازدواج کردم و همسرمو دیده جلو ما مراعات میکنه من شوهرم خونه مامانم مهمونی جمعیتی باشه ظرفم میشوره جارو هم میزنه.آخه ما مهمونی دوره ای داریم همه کمک میکنن همه دامادای فامیل اینجورین جز شوهر آبجیم که مردسالاری بار اومدن خیلی بده آبجیم شده کلفت به خدا