2777
2789
عنوان

خیلی سخته

815 بازدید | 31 پست

از صبح تا شب کار کنی زحمت بکشی بعد که شوهرت میاد خونه مصخره ات کنه که مگه چیکار میکنی یا تا یه کمی میبینه بازخواستم میکنه با یه بچه یکساله نو پا و شیطون موندم چیکار کنم دیگه از پسش بر نمیام😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن تو خونه ازش کمک بگیری تا بفهمه کار خونه چقدر سخته؛من از وقتی از شوهرم کمک خواستم خیییلی خیلی درکم میکنه و توقعی نداره؛شاید واقعا متوجه نیس کار خونه سخته

دوستت داریم امام مهربانی ها...

بعضی مردا خیلی قدر نشناسن..توام وقتی کاری کردی بهش مثلا بگو علی امروز یخچال تمیز کردم خونه جارو زدم به بچه رسیدم حیاطو شستم...اعلام کن ..اگه گفت مگه چیکردی..بگوش عزیزم از فردا باهم اینکارارو میکنیم اگه راحت بودن من دیگه حرفی نمیزنم😃😃

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

شوهرمنم دقیقاهمین حرفارومیزدومدام میگفت خونه رومرتب کن توشلخته ای!!تااینکه رفتم دانشگاه وسه روزعصربچه هابااون بودن بلایی سرش آوردن که الان میخام مرتب کنم میگه نکن بازمیریزن بی فایده اس!!!

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄

اووووووووه چرا اینقد ناراحت شدی یه جمعه بچت رو بزار پیش شوهرت به بهونه مریضی مامانت و دکتر و این حرفا برو پیش مامانت سراغشم نگیر غذا هم براش نپز  ببین خودش تا ظهر نشده زنگ میزنه به غلط کردم میوفته دیگه حالش جا میاد

انقدر پر رو که مثلا جمعه از 12تا 4داشتم راه میرفتم جلوش کار میکردم بعد خواستیم بریم بیرون رفتم جلو آینه آرایش کنم اومده میگه بیا بچه رو بگیر مگه عروسی میخوایم بریم بهش میگم تو آشپزخونه که هستم کلفتی میکنم یه کمک نمیدی 2دقیقه پای آینه ام بچه رو بهت سپردم ناراحتی؟