مرده_ی_عمودی مدیر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2445 عنوان بچه ها من شوهر میخوام😑 | مشاهده متن کامل بحث + 8001 بازدید | 301 پست خسته شدم نمیتونم خودمو کنترل کنم😑ترجیحا فقط اخلاق داشته باشه دیگ هیچی مهم نیست خسته شدم میخوام دیگ گناه نکنم خیلی قانونی و شرعس اینکارو کنم ترکیدم اصلا خوشم نمیاد ولی بشدت وسوسه میشم یکی برام شوهر پیدا کنه😭 1403/02/22 | 17:48 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرده_ی_عمودی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2445 شوهر کردی و سرد بود چی ؟؟ واویلاااااااااااا😱😱😱😱توروخدا نگو بذار ی درد بر خودم داشته باشه😱😱😱🤣🤣🤣🤣🤣 هروز شیرموز و گردو و بادوم و کنجد میدم بیشرفو کوفت کنه😩🤣🤣🤣🤣
مرده_ی_عمودی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2445 واسه منم یکی پیدا کن ترجیحا پول داشته @هناسکرد بیا خاهر
مرده_ی_عمودی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2445 اخلاق سگی مهربونی در حد خاله خرسه بی پول تو رابطه عمو جانی جررررررررررررررررررررر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااااای مادررررررر این چیییییی بود پرتاب شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
مرده_ی_عمودی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2445 فیلم اینا نگاه نکن فکر و خیال نکن بیکاری باعث میشه فکر باطل کنی و شهوتت بزنه بالا☹🥴خودتو مشغول کن س ... من درس میخونم کارای خونه رو میکنم باورت میشه تو مسافرت خیلی بدترم با اینک بیشتر دورم شلوغه و بیشتر میرم تو جمع؟😩😩😩😩
مرده_ی_عمودی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2445 خیلی بده به خصوص عذاب وجدان بعدش😔 راهش ازدواجه عزیزم...از خدا خیلی کمک بخواه ....انشالله به زودی ی ... افرررین دقیقااااااا هنوز ی سری مشکلات دیگم دارم ک ی نفر گفت راهش ازدواجهاصلا دلم نمیخواد ازدواج کنم ولی شرایطم کاملا ب ازدواجیا میخوره😐😑😂
مرده_ی_عمودی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2445 دیگه کاریش نمیشه کرد نیاز بدنته. از شوهر کردن سن پایین یا با دوسپسر بودن بهتر و امن تره. از نظر شرعی ... 😩میفهمم چی میگین خودمم نمیخوام ازدواج کنم منظورم اینه کاملا متوجه حرفتون هستم
مرده_ی_عمودی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2445 بهش فکر نکن از سرت می افته به این فکر کن ترک گناه باعث میشه همسر خوب نصیبت بشه انوقت راحت هر وقت خوا ... 🤦😭همین جمله بهش فک نکن نه تنها تو این زمینه بلکه تو هرررر زمینه ای معنیش و نمیفهمم😩 اونم کی؟ من ک درسای خودمم با پرش ذهنی میخونم
مرده_ی_عمودی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2445 عزیزم خودارضایی از گناهان کبیره اس سعی کن خودتو کنترل کنی در غیر اینصورت بهش عادت میکنی ها ا ... ایت الله نخودکی تو حرم امام رضان؟ تابستون میریم ان شالله اونجا میگم ۲۲ک شدم بفرسین یکیو😂🤦
tina_tara عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 849 ایت الله نخودکی تو حرم امام رضان؟ تابستون میریم ان شالله اونجا میگم ۲۲ک شدم بفرسین یکیو😂🤦 بله عزیزم زیر زمینانشاالله😅
مرده_ی_عمودی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2445 خودتو زور که فعال باشی اوایلش سخته ولی بعدا عادت میکنی کارای مفید که میتونی انجام بده کنکوری هستی؟ ... یک سال دوسال میبود هر دردی رو تخمل میکردم من حدودا از زمانی ک حتی ب بلوغ نرسیدم دچار این مرص بی پدر مادر شدم😩🤦:) از همون روزا عذاب میکشم ولی الان دیگ داره روانمو مختل میکنه ب غیر چند دیقه
مرده_ی_عمودی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2445 عزیزم خودتو با یچی سرگرم کن سراغ این چیزا نری 😩💔دیگ سرگرمی از مسافرت بیشتر؟ تو مسافرتم من همینطوری بودم😩
مرده_ی_عمودی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2445 پس هم استانی هستیم😂😂 برررگاااااام😂😂😂😂از کجای بیرجندین؟
tina_tara عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 849 😩💔دیگ سرگرمی از مسافرت بیشتر؟ تو مسافرتم من همینطوری بودم😩 یه مدت ترکش کن عزیزم وقتی بهش فکر میکنی فکرتو ببر سراغ یه چی دیگه یا با دوستات باش بلاخره یادت میره انشاالله