2777
2789
عنوان

بچه ها من شوهر میخوام😑

| مشاهده متن کامل بحث + 8001 بازدید | 301 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر کردی و سرد بود چی ؟؟

واویلاااااااااااا😱😱😱😱توروخدا نگو 

بذار ی درد بر خودم داشته باشه😱😱😱🤣🤣🤣🤣🤣 

هروز شیرموز و گردو و بادوم و کنجد میدم بیشرفو کوفت کنه😩🤣🤣🤣🤣

اخلاق سگی مهربونی در حد خاله خرسه  بی پول  تو رابطه عمو جانی

جررررررررررررررررررررر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااااای مادررررررر 

این چیییییی بود پرتاب شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فیلم اینا نگاه نکن فکر و خیال نکن بیکاری باعث میشه فکر باطل کنی و شهوتت بزنه بالا☹🥴خودتو مشغول کن س ...

من درس میخونم کارای خونه رو میکنم 

باورت میشه تو مسافرت خیلی بدترم با اینک بیشتر دورم شلوغه و بیشتر میرم تو جمع؟😩😩😩😩

خیلی بده به خصوص عذاب وجدان بعدش😔 راهش ازدواجه عزیزم...از خدا خیلی کمک بخواه ....انشالله به زودی ی ...

افرررین دقیقااااااا 

هنوز ی سری مشکلات دیگم دارم ک ی نفر گفت راهش ازدواجه

اصلا دلم نمیخواد ازدواج کنم 

ولی شرایطم کاملا ب ازدواجیا میخوره😐😑😂 

دیگه کاریش نمیشه کرد نیاز بدنته. از شوهر کردن سن پایین یا با دوسپسر بودن بهتر و امن تره. از نظر شرعی ...

😩میفهمم چی میگین 

خودمم نمیخوام ازدواج کنم 

منظورم اینه کاملا متوجه حرفتون هستم

بهش فکر نکن از سرت می افته به این فکر کن ترک گناه باعث میشه همسر خوب نصیبت بشه انوقت راحت هر وقت خوا ...

🤦😭همین جمله بهش فک نکن 

نه تنها تو این زمینه 

بلکه تو هرررر زمینه ای معنیش و نمیفهمم😩 

اونم کی؟ من ک درسای خودمم با پرش ذهنی میخونم 

عزیزم خودارضایی از گناهان کبیره اس  سعی کن خودتو کنترل کنی در غیر اینصورت بهش عادت میکنی ها ا ...

ایت الله نخودکی تو حرم امام رضان؟ تابستون میریم ان شالله اونجا میگم ۲۲ک شدم بفرسین یکیو😂🤦

خودتو زور که فعال باشی اوایلش سخته ولی بعدا عادت میکنی کارای مفید که میتونی انجام بده کنکوری هستی؟ ...

یک سال دوسال میبود هر دردی رو تخمل میکردم 

من حدودا از زمانی ک حتی ب بلوغ نرسیدم دچار این مرص بی پدر مادر شدم😩🤦:) 

از همون روزا عذاب میکشم 

ولی الان دیگ داره روانمو مختل میکنه ب غیر چند دیقه

😩💔دیگ سرگرمی از مسافرت بیشتر؟ تو مسافرتم من همینطوری بودم😩

یه مدت ترکش کن عزیزم وقتی بهش فکر میکنی فکرتو ببر سراغ یه چی دیگه یا با دوستات باش بلاخره یادت میره انشاالله