2777
2789
عنوان

بچه ها من شوهر میخوام😑

| مشاهده متن کامل بحث + 8001 بازدید | 301 پست
 خ و د ار .....؟

اره🙄

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک منو بخون

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

20سالمه

کدوم شهری

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

😑😑😑خدا از شماهارو برداشته گذاشته تو من😭😭😭😭😭

فیلم اینا نگاه نکن فکر و خیال نکن بیکاری باعث میشه فکر باطل کنی و شهوتت بزنه بالا☹🥴خودتو مشغول کن سرکار برو اصلا دیگه فرصتی برای فکر کردن به این کارا نداری خونه هم که بیای انقدر خستا ای می افتی میخوابی.

خب اگه آمادگی و شرایطش رو داری به فکر ازدواج باش البته با شخص خوب که انشاالله خوشبخت بشین درکت میکن ...

امادگی و شرایط دوست دارم درسمو ادامه بدم 

ازین دخترای ک ارزوشونه شوهر کنن نیستم 

ولی اینطوریم نیستم بگم اگ کیس خوبی داشته باشم ردش میکنم 

ولی بخدا میل جنسیم داره خفم میکنه خیلیییی بالاست 

خیلیییی 

الان اینارو میگم سه نفرررر درخاست دوستی دادن 

خوب من نمیگم ک این بیشرفا درخواست بدن 

کم اوردم ی روز نشستم گریه کردم خدایا بسه ازم دورش کن ولی موقعی ک سرکوبشم کردم بدتر شده

یکم طول کشید یادم بیاد ولی خوب شد یادم اومد😐😂

اره دقیقا

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
ببخشید چه گناهی میکنی مگه؟

خود ارضایی 🤦 الان ی عده نیان فاز بگیرن ب گناهت افتخار میکنی و این فازا 

نه متنفرم بقران 

نمیخوام باشه اه 

هردفه ک رفتم بر غسل همش میگم خدایا منو کمک کن بار اخرم باشه 

خسته شدم😭😭😭😭