2777
2789
عنوان

بچه ها من شوهر میخوام😑

| مشاهده متن کامل بحث + 8001 بازدید | 301 پست
کاش من جات مجرد بودم😅

واقعا حاضری گناه کبیره بکنی؟ 

نگو جام باشی 

من میدونم تو شوهر برام خیلیییی خیلییی خیلیییی معذرت میخوام نریدن ولی نمیخوام دیگ خودارضایی کنم 

اصلا نمیشه میل جنسیمو سرکوب کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید چه گناهی میکنی مگه؟

نفهمیدی🤦

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
من اینقدر خنده دارم؟ 😐😂😂😂😂

نه اینکه یهویادت امد شوهرداری😂😂

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
واقعا حاضری گناه کبیره بکنی؟  نگو جام باشی  من میدونم تو شوهر برام خیلیییی خیلییی خیلییی ...

عزیزم چون سرد مزاجم اینجوری گفتم منظورم این بود کاش تو این شرایط مجرد بودم 

عزیز شاید یکم مهرطلب شدی

درکت میکنم نیازم مهمه ها

ولی مهرطلبیم ممکنه باشه، به خودت برس ورزش کن کارایی دوست داری رو خیلی انجام بده آهنگ شاد گوش کنو و...❤

رابطه ات با خانوادت یا دوستات چطوره؟ 

خاهری شوخی کردم جدی نگیری😂😂😂😂 

همونی ک من گفتم