2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره بچمو ازشیربگیرم

1157 بازدید | 45 پست

پسرم۱۵ماهشه، تادراز میکشم داعم شیر میخاد خیلی کلافم، از ی طرف هم وزنم خیلیییی بالا رفته و بخاطر شیردهی نمیتونم حداقل مکملی قرصی جیزی بخورم وزنم پایین بیاد، شیشه شیرهم  میگیره.... الان میگم از شیربگیرم خودم بتونم لاغر کنم شوهرم هی اخم و تخم میگه ن زوده هرچی میگم بابا بخدا اذیتم، حالم خوب نیس افسرده شدم نمیفهمه.... چیکار کنم الان. بخدا خودم میدونم زوده گناه داره اما بچه ب ی مادر با روحیه شاد بیشتر احتیاج داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم شیر بدی بهتره گناه داره درست میگی شماهم حق داری ولی پنج ماه دیگه لاقل تحمل کن

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

فعلا ب شیر بیشتر احتیاج داره تحمل کن

ماشالله خوش خوراکه تقریبا، شیشه هم میگیره بخام شیرپاکتی یا شیرخشک بدم... بعضی روزا جایی هستیم کلاااا شیرنمیخوره تااخرشب... توخونه تنهاییم از رو بی حوصلگی شیرمیخوره داعم

منم میگم مگ تو شیر میدی ک امر میکنی، اگ یکی داعم خودتو بمکه کلافه نمیشی؟ اما نمیفهمه

از هر دکتر باسوادی بپرسی میگن تا یکسال اول شیر مادر .بعد ففط غذا ،در کنارش یکم شیرخشک یا شیر معمولی 

من ۱۷ماهگی از شیر گرفتم.اما اگه عقل الان رو داشتم زودتر مبگرفتم 

چرا مکمل نمیشه استفاده کرد؟!

مکمل اهن و مولتی ویتامینو میگی؟اینارو که میشه

درسته خسته شدی ولی شکم بچه رو سعی کن با غذا سیر کنی

ورزش منظم داشته باش و سر ساعت غذا بخور، لاغرم میشی

واقعا دوره سختی هست

خودم دچارشم

ماشالله خوش خوراکه تقریبا، شیشه هم میگیره بخام شیرپاکتی یا شیرخشک بدم... بعضی روزا جایی هستیم کلاااا ...

خب پس سعی کن سرشو گرم کنی و زیادم خونه نمونی . بی تحرکی وزن تو بالاتر میبره . اگه میتونی روزی دوبار ببرش بیرون پارکی جایی