2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره بچمو ازشیربگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 45 پست
چرا مکمل نمیشه استفاده کرد؟! مکمل اهن و مولتی ویتامینو میگی؟اینارو که میشه درسته خسته شدی ولی شکم ...

ن مکمل برالاغری.... غذاش خوبه، فقط از رو بی حوصلگی شیرمیخوره، ینی جایی بریم یا کسی بیاد ی روز کامل هم اصلا احوال شیر نمیپرسه، رو پا هم خواب میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحت گرفته شد؟ چ روشی استفاده کردی

چون کوجیک بود خیلی راحت گزفتم 

ب راحتی کنار اومد 

چون بچه ای نبود ک مثلا بگم روز رو بگیرگ و شب بهش شیر بدم 

یا کلا باید میدادم ،یا نمبدادم 

بعد مدام شیر میخاست ،تو مهمونی،تو خیابون ،وسط غذا،شب تاصبح 

دیگه ندادم بهش،تقاضا میکرد میگفتم اوف شده ،بیهیال میشد 

بکی دو شب یکم بیقرار شد و اوکی شد دیگه

ن مکمل برالاغری.... غذاش خوبه، فقط از رو بی حوصلگی شیرمیخوره، ینی جایی بریم یا کسی بیاد ی روز کامل ه ...

بچه منم همین

ناراحت میشه شیر مبخواد

خوشحال میشه شیر میخواد

سیر باشه شیر میخواد

سرسفره شیر میخواد

همش شیر میخواد😅😂

حالا شیر میخوای بدی یا ندی با خودته

ولی من سر اولی زود قطع کردم خیلی ناراحتم براش

مکمل برا لاغری ضرر نداره؟

😏

هرزمان مادر داشت ب کودک اسیب میزد پدر حق اظهار نظر داره 

وگرنه هیجکس دلسوزتر از مادر نیس ...

شیر مادر بعد یکسالی ن تنهاب مادر اسیب میزنه،بلکه ب بچه هم اسیب میزنه .متاسفانه بعضی ادما درک درستی ندارن

ترجیح میدن از زورشون استفادا کنن

بچه منم همین ناراحت میشه شیر مبخواد خوشحال میشه شیر میخواد سیر باشه شیر میخواد سرسفره شیر میخواد ...

تو شیردهی ک نمیشه استفاده کنم، میگم ازشیر بگیرم بعد بخورم.... بخدا جرعت ندارم دودیقه راحت دراز بکشم میاد شیرمیخاد

هرزمان مادر داشت ب کودک اسیب میزد پدر حق اظهار نظر داره  وگرنه هیجکس دلسوزتر از مادر نیس ... ...

خودمم دلم میسوزه براش اما واقعا افسردگی گرفتم، میگم اگ ازشیربگیرم یکم ب خودم برسم حال و حوصلمم بیشتر میشه

چجوری میخوابوندیش بعدش؟ پسرم باید سینم دهنش باشه تا خواب بره.

پسر منم فقط با شیر میخابید ،فقط 

دیگه اون مدت گذاشتم رو پام 

لیوان نی دار گرفتم براش.قبل خاب با غذا سیرش میکردم 

یکم بیسکوییت و لقمه بالاسرم بود اگه گرسنه شد بدم 

ولی راحت کنار اومد کلا 

تا جند وقت یکم بدقلق و مظلوم میشن 

شاید باور نکنی بخاطر تپلیم بیرون نمیرم مگ مجبور بشم

اوه نه ! تو یه مامان تپل خوشگلی با یه بچه شیرخواره 

اصلا اینجوری فکر نکن و اعتماد به نفس داشته باش و تو این هوای بهاری با بچه ت برید بیرون هواخوری و تفریح 

حیف نیست اینروزا رو از دست بدی ؟ من اگه یه روز بیرون نرم تا شب دپرسم!  پس برا همینه که افسرده شدی دختر 

برای خود شما ضرر نداره؟ ورزش امتحان کردید؟

وزنم خیلی بالاس، براشروع باید پیاده روی کنم ک بیرون نمیرم... قبلا قرص استفاده کردم۱۲کیلوکم کردم یهو باردار شدم کنارگذاشتم بعد زایمان وزنم هیچ تغیری نکرد بیشتر هم شد... ینی شیردهی داره بدتر چاقم میکنه