2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره بچمو ازشیربگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 45 پست
خودمم دلم میسوزه براش اما واقعا افسردگی گرفتم، میگم اگ ازشیربگیرم یکم ب خودم برسم حال و حوصلمم بیشتر ...

هر جور ک حالت بهتره 

اگه با شیر دادن حالت خوبه خب ادامه بده 

مشکلی نیس 

هر آدمی یجوره عزیزم ....

اما گاهی بخاطر عذاب وجدانی ک ب ما وارد میشه دو دل میشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزنم خیلی بالاس، براشروع باید پیاده روی کنم ک بیرون نمیرم... قبلا قرص استفاده کردم۱۲کیلوکم کردم یهو ...

موردی مثل شما دقیقا دیدم

تو شیردهی بجای اینکه وزن کم کنه چاق شد

الان ورزش و رژیم گرفته خوب لاغر کرده تو شیردهی دومش

هرزمان مادر داشت ب کودک اسیب میزد پدر حق اظهار نظر داره  وگرنه هیجکس دلسوزتر از مادر نیس ... ...

اینم آسیب زدنه وقتی بایدتا۲سالگی شیربخوره ونمیذاریداین اتفاق بیوفته آسیب نیست پس چیه؟اگه ب دل و دلسوزیه پس اینهمه دکتر و پرفسور و اصلا علم کشکه؟مگه هردلسوزی درسته؟بعدم این مادر خودش دوبه شکه ک این تصمیم درسته یانه.ببخشید کدوم علم گفته بعدیک سالگی شیر دادن برابچه آسیب میزنه؟😂😂لطفا ازخودتون علم جدید تولید وپخش نکنید از قدیم تاحالا همه میگن ۲سال.ماهمه تا۲سالگی شیرخوردیم کجامون آسیب زده شیر؟

اینم آسیب زدنه وقتی بایدتا۲سالگی شیربخوره ونمیذاریداین اتفاق بیوفته آسیب نیست پس چیه؟اگه ب دل و دلسو ...

باشه 

من ندیدم کسی بگه تا ۲سال شیر مادر بخوره ،مگر ننههای قدیم ...

حالا شاید منطقه شما دکتراتون اینطور تجویز کنن 

شما میتونی تاهرزمان ک دوست داری شیر بدی 

من نظر خودمو دادم ،

باشه  من ندیدم کسی بگه تا ۲سال شیر مادر بخوره ،مگر ننههای قدیم ... حالا شاید منطقه شما دکترات ...

عزیزم کجا زندگی میکنی ک همچین چیز مهم وواضحی رانشنیدی؟اره شماهم دکتراطفال میرفتی بهت میگفت.باشه اوکی نظر بده 

عزیزم کجا زندگی میکنی ک همچین چیز مهم وواضحی رانشنیدی؟اره شماهم دکتراطفال میرفتی بهت میگفت.باشه اوکی ...

من پشت کوهم

دکتر وجود نداره 

🫠ولی اینو بدون هیچکس ب اندازه مادر دلسوز بچه ی خودش نیس ......

عزیزمن میدونم مادر دلسوزه ولی مادری که از لحاظ روحی ضعیف شده نمیتونه تصمیم درستی بگیره

نبابد ب مادر عذاب وجدان داد 

شاید یک درصد بخاطر شرایط فعلی حالش اوکی نیس 

من ب شخصه بچه ای ک دندون داره و شیر میخوره باعث حال بدم میشه

نمیتونم تحمل کنم و ببینم 

چه خودم شیر بدم چه کسی دیگه 

نبابد ب مادر عذاب وجدان داد  شاید یک درصد بخاطر شرایط فعلی حالش اوکی نیس  من ب شخصه بچه ...

عذاب وجدان ندادیم پرسیده بیشتر آگاه بشه منم گفتم بچه شیرنیاز داره طبق علم طبق قران و روایت قرانی.حالاشما بدت میاد که نباید علم جدید بوجودبیاری.بعدم مادر بخاطر بچش هرکاری میکنه اگه مادرهستی میدونی خودت.یعنی ب بچه هات تاچندوقت شیردادی؟یاخواهی داد؟اخه از۷ماهگی دندون درمیاد