2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست

[QUOTE=338515501]کتاب های زیادی خوندم ،بهترین کتاب بینشون داستان دو شهر چارلز دیکنز ، دیوید کاپرفیلد ،  میشه گفت ...[/QUOTE

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
فن بوی ینی شما طرفدار BTS میشید 😐😂 این ک چیزی نیس ما یه تاپیک داریم ک دیروز گزارش خورد ترکید و ...

نبابا 😳😳 الکی نگو 

عجبببب مگه میشه 😂

شایدم طرفدارشون شدم . میرم ازشون گوش میدم 

عجیبه تا حالا ازشون نشنیدم یا نمی‌شناسمشون .

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی چقد ذوققق کردم عکس کتاب دیدم😍😂😂 من ببشتر تخیلی  میخونم  کتابایی ک دوس دارم  ...

خواهش 😅🌻

چوخ دا یاخچی ☘️

اینایی که گفتین منم خوندم عالین 👏

نبابا 😳😳 الکی نگو  عجبببب مگه میشه 😂 شایدم طرفدارشون شدم . میرم ازشون گوش میدم  ع ...

انقدر عجیبه؟

می دونی اگه آرمی بشی چون فن بوی هستی و من باعث شدم ،

خیلی برا من خوبه 😂🚶‍♀️

آره حتمااا

نمی دونم چطور 😐

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

انقدر عجیبه؟ می دونی اگه آرمی بشی چون فن بوی هستی و من باعث شدم ، خیلی برا من خوبه 😂🚶‍♀️ آره ...

آره تا حالا ندیم پست تاپیکی بیشتر از 500 تا باشه 

جدی 😂 خب به طرفدار های خودم چی بگم 🤣

اگه خوشم اومد به قول شما فن بوی میشم و بهت اطلاع میدم 😅

آره تا حالا ندیم پست تاپیکی بیشتر از 500 تا باشه  جدی 😂 خب به طرفدار های خودم چی بگم 🤣 ...

نع اون تاپیک خیلی خاص بود آخه

طرفدارای خودت؟

بگی حتما

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

اصلا خودتو درگیر و ناراحت نکن 😄 همه چی حل میشه 😂

😂😅

اخه اشتباه گرفته دلم میخواست حضوری میبود میگرفتم میزدمش😐💁‍♀️

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اصن فکرشو نمی کردم انقدر ددی بشه😂🥹💜 الهی عزیزم 🥲

فعلا که ددی شده💅😪😂

میگم خوبه اسی با چوب نیوفتاد دنبالمون🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

وایی یسوالل میخوای ترمیم انجام بدی؟ چجوری دروس نهایی رو میخوای جمع کنی برنامه ننوشتی  من مون ...

نه من دوزادهمم و نهایی دارم😭💔

جمع کردم تقریبا 

مشاورم برنامه میده 

بهترین کار اینه از همین الان شروع کنی درسای مهمترو بخونس فارسی دینی زیست شیمی 

فعلا که ددی شده💅😪😂 میگم خوبه اسی با چوب نیوفتاد دنبالمون🤣

خیلی ددی شدع داره میزنه رو دست نامجون 

وایییی دیدی موزیک ویدیو نامجون رو 🥹🥹💜💜💜💜

تازه براش جالبم بودع 😐😂😂

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

😂😅 اخه اشتباه گرفته دلم میخواست حضوری میبود میگرفتم میزدمش😐💁‍♀️

جدی 🤣

خوشونت به خرج نده 😂

شما هم طرفدار این گروه خواننده کره ای هستین؟

خیلی ددی شدع داره میزنه رو دست نامجون  وایییی دیدی موزیک ویدیو نامجون رو 🥹🥹💜💜💜💜 تازه ...

اره وای عکسی که کنارش بودو دیدی مثل نامجون شده بچم😍😋

ارههههههه💜😍

الان فکر میکنه همه ارمیای دختر همینقدر خل وضعن🤣