2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست
🤣😂😋❤️ 😔😂انشالله واقعا حرفای هیترا که میگن گی درست باشه میدونی تو این شیپ میمونم که کوکوی یا ت ...

ولی فکر نمی کنم باشه 🥲🚶‍♀️قیافه هیترا :😐😐😐🫨)

عجبااا😂

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی فکر نمی کنم باشه 🥲🚶‍♀️قیافه هیترا :😐😐😐🫨) عجبااا😂

فکر نکنم منم😂

هیترا نمیدونن هیتاشون واسه ما آرزوی 🤣

حاجی خب اولا تهکوک درست بود الان کوک بچم یکم زیادی بزرگ شده از همه نظر🙄😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

منم همین آرزو رو می کنم 🥲😔✌️

🤣🤣🤣💅

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

فکر نکنم منم😂 هیترا نمیدونن هیتاشون واسه ما آرزوی 🤣 حاجی خب اولا تهکوک درست بود الان کوک بچم یکم ...

عا بخدا🥲😂

آرهههه چرا اینطور شدع البته خیلی وقته همینه 😔😂

فقط امیدوارم ته واقعا ۸۵ کیلو شه 🥲✌️

بعد سربازی🤦‍♀️

که دوباره بشه تهکوک

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

عا بخدا🥲😂 آرهههه چرا اینطور شدع البته خیلی وقته همینه 😔😂 فقط امیدوارم ته واقعا ۸۵ کیلو شه 🥲✌️ ...

وای عکساشو دیدیییی من حس میکنم حسابی گنده شده حتی بیشتر از کوک😋🤣

تهکوک شده فکر کنم الان 😂

وای عکساشو دیدیییی من حس میکنم حسابی گنده شده حتی بیشتر از کوک😋🤣 تهکوک شده فکر کنم الان 😂

نع هنو کوک بهتره 

ولی یه چیزی کوک این همه ورزش کرد آخر ته بیاد بزنه رو دستش الکی الکی🥲😂

ببین مثلا بعد سربازی اینطور شه🥲😂

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

نه دیگه سینماش اونقدر داغون نیست  مدیری_صحت_فرهادی_عباس کیا رستمی_حقیقی من ایرانی فوتبال ایرا ...

واقعا داغونه 😅 بجز فیلم های فرهادی واقعا فرهادی یه کارگردان بزرگیه 

شاید فوتبالش قدیما خوب بود ولی الان واقعا به درد لای جرز دیوار میخوره .

مامانم تلویزیون روشن می‌کنه بعضی موقع ها سریال ایرانی میبینه منم وقتی پیششون میرم فقط چشم چند دقیقه ای چشمم به تلویزیون میفته 😅 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

نع هنو کوک بهتره  ولی یه چیزی کوک این همه ورزش کرد آخر ته بیاد بزنه رو دستش الکی الکی🥲😂 ببی ...

بخدا که شده تازه گنده ترم شده🥺🥺🥺😍

ببخشید دیشب یهو بیهوش شدم😔😂

واقعا واقعا شیپ ها نهایت تاکسیک لجن بودنع😂😂💔 عا بخدا  بکی از بچه ها میگفت جونگ کوک بوی فرن ...

من خودمم بایسم تهیونگ اما 

همیشه میگم یونگی مریییی میییی😹🥹💚

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
اهااا بخاطر اینه پس نمیدونستم 😪 گند زدن جدیدا واقعا  منم کنکوریم اوف😑

وایی یسوالل میخوای ترمیم انجام بدی؟

چجوری دروس نهایی رو میخوای جمع کنی

برنامه ننوشتی 

من موندمممن و۵ درس که ۲ سال ازشون دور بودم😪

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
قیافه اسی فردا :😂✌️ ها چیشده؟ اینا چی مگن ؟ به چه زبانی حرف میزنن؟😐👀😶😵‍💫 @asalarmy   ...

واییی  دقیقا 

تازه هنوزم ادامه داره🤦🏻‍♀️😂

واقعا داغونه 😅 بجز فیلم های فرهادی واقعا فرهادی یه کارگردان بزرگیه  شاید فوتبالش قدیما خوب ...

نه دیگه بذارید نپذیرم

سریال های قدیم صحت و مدیری

مخصوصا طنزشون (قهوه تلخ.برره.ساختما پزشکان.کوچه اقاقیا)

و حقیقت اینه طنز کشور ما یه چیز دیگه اس

(● تاکید میکنم قدیم نه الان)

سریالای صدا و سیمای الان؟🤢من منظورم اینا نیست

من اینارو نگاه نمیکنم اصلا صداو سیما نمی‌بینم 😵‍💫

*تی تی

شبی که ماه کامل شد

برادران لیلا

جهان با من برقص

درخت گردو

شیرین

دستهای آلوده

بچهای آسمان 

کوچه پشتی

و بنظرم فرهادی رو چون رفته جشنواره میگین

راستش رو بخواین فرهادی بخاطر سیاسی های که می‌سازه میره

همین وگرنه یه فیلم که یه ذره دید بقیه کشورا رو نسبت به ایران خوب کنه اگه می‌ساخت عمرا قبولش میکردن (من خودم خوشم میاد ازش اما حقیقته)

و اینکه کیا رستمی رو نمیشناسین بده، اول باید بگین کیا رستمی بعد فرهادی😉

پیشنهادم اینه

از ایشون:خانه دوست کجاست_زیر درختان زیتون_زندگی و دیگر هیچ و مخصوصا طعم گیلاس رو ببینید✨️

و حیف که درگذشتند روحشون شاد🩶

و فکر کنم کتاب دائی جان ناپلئون رو خونده باشید

و سریالش رو هم دیدین...

●هرچند که فکر کنم نبینید

اما از اونجایی که بعضی وقتا کم لطفی میشه 

سکوت رو مجاز نمیبینم.