2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عا بخدا مگه میشه بحث بی تی اس باشه و ادامه نداشته باشه😂🤦‍♀️

همونننن بعد یسری انگار اینجا

با btsمشکل دارن

انگار ارث باباشون خورده😵‍💫😂

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
البته اینم بگم بنده خودم سینما ایران پسندم نیست اما بعضی وقتا(چون خودم از همه کشور ها سریال و فیلم ...

آفرین 👏

من کاملا باهاش مخالف نیستم همنجور که گفتم هستن کسایی مثل فرهادی بزرگ یا .... ولی خیلی کم و اندک . من فیلم های خوب ایرانی هم که تو چندین سال اخیر ساخته شدن هم دیدم مثل جدایی نادر از سیمین ، برادران لیلا ، فروشنده ، درباره الی، میم مثل مادر و....

سینمای چندین دهه قبل ایران خیلی خوب بود و می‌تونست پیشرفت کنه حتی بهتر از خیلی کشور های اروپایی بشه ولی نشد .

قبول دارم خیلی از فیلم و... سینما های لهستان و فرانسه وایتالیا ... جالب نیستن حتی از 365 ،افتر و... بدترشم هست و دیدم 

ولی خیلی خیلی تعدادشون کمه . 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

نه دیگه بذارید نپذیرم سریال های قدیم صحت و مدیری مخصوصا طنزشون (قهوه تلخ.برره.ساختما پزشکان.کوچه ا ...

درسته 

ببینید اینایی که گفتین رو همه رو دیدم بعضیاشون رو حتی برای چندین بار هم  دیدم 

طنز ایران ، خیلی دیدم از عطاران و مدیری و...شاید سلیقه من نیست .کیا رستمی ؟ اکثرا فیلماشو دیدم نه تنها کیا رستمی بلکه اکثرا فیلم های کارگردان های بزرگ ایرانی رو تماشا کردم و دنبال میکنم مثل 

مهرجویی
مجیدی
فتحی
کیمیایی
و...

درضمن فرهادی واقعا حرف نداره و بنظرم طرز فکرش و کارش 30 سال از بقیه کارگردان ها و.... جلو تره ‌

ولی با این حال حرف های شما رو میپذیرم باید تلاش کنیم که این وضع رو درستش کنیم .

واقعا واقعا شیپ ها نهایت تاکسیک لجن بودنع😂😂💔 عا بخدا  بکی از بچه ها میگفت جونگ کوک بوی فرن ...

،🙄😳😳😳

تاکسیک چیه ؟

جونگ کوک ؟

🙄😂😂

قیافه اسی فردا :😂✌️ ها چیشده؟ اینا چی مگن ؟ به چه زبانی حرف میزنن؟😐👀😶😵‍💫 @asalarmy   ...

😂😂🙏☘️

جدا زبون جدیده ؟

بنظرم کره ای رو با فارسی غاطی کردین 😂🖐️

شوخی میکنم راحت باشین 😂☘️

،🙄😳😳😳 تاکسیک چیه ؟ جونگ کوک ؟ 🙄😂😂

تاکسیک ینی سمی😂

جونگ کوک هم اسم شخصه😂👀

گفتم استارتر فردا میاد میگه اینا به چه زبانی میحرفن😂💔

راستی ببخشید موضوع تاپیکتو به یه جا دیگه کشوندیم😂✌️

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

@fojoshi   اشتباه گرفتی اگه فکر میکنی درست میگی زرتی قفل نکن تا جوابتو بگیری شده پیگیری میک ...

اصلا خودتو درگیر و ناراحت نکن 😄

همه چی حل میشه 😂

😂😂🙏☘️ جدا زبون جدیده ؟ بنظرم کره ای رو با فارسی غاطی کردین 😂🖐️ شوخی میکنم راحت باشین 😂☘️

جدید نی 

زبون آرمیاس 😂👀

عا ما کلا همه چیو قاطی میکنیم 😂💔

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

تاکسیک ینی سمی😂 جونگ کوک هم اسم شخصه😂👀 گفتم استارتر فردا میاد میگه اینا به چه زبانی میحرفن😂💔 ...

آهان 😂

نه اتفاقا برام جالب بود.  😂

خواهش میکنم شما راحت باشید 😱😂

حرف زدن دختر خانما هم جالبه 😂