[QUOTE=338515501]کتاب های زیادی خوندم ،بهترین کتاب بینشون داستان دو شهر چارلز دیکنز ، دیوید کاپرفیلد ، میشه گفت ...[/QUOTE
(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه اشتباه گرفته دلم میخواست حضوری میبود میگرفتم میزدمش😐💁♀️
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
وایی یسوالل میخوای ترمیم انجام بدی؟ چجوری دروس نهایی رو میخوای جمع کنی برنامه ننوشتی من مون ...
نه من دوزادهمم و نهایی دارم😭💔
جمع کردم تقریبا
مشاورم برنامه میده
بهترین کار اینه از همین الان شروع کنی درسای مهمترو بخونس فارسی دینی زیست شیمی
خیلی ددی شدع داره میزنه رو دست نامجون وایییی دیدی موزیک ویدیو نامجون رو 🥹🥹💜💜💜💜 تازه ...
اره وای عکسی که کنارش بودو دیدی مثل نامجون شده بچم😍😋
ارههههههه💜😍
الان فکر میکنه همه ارمیای دختر همینقدر خل وضعن🤣