2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراااا؟😅😅 کلا من جوری ام که از بچه 2 ساله تا زن 50 ساله جذبم میشن 

شخصیتتو ک نمیدونم طبق استدلالت گفتم اینو بگی فرار میکنن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ا فکر کردم برای مصاحبه آموزگاری آماده میشی  منم پرورشی شرکت کردم اما زیاد خوب ندادم

مگه چندتا رو درست یا غلط زدی؟ 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

شخصیتتو ک نمیدونم طبق استدلالت گفتم اینو بگی فرار میکنن

مصاحبس. باید همینا رو گفت

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چرا خب؟

اخه کسی ک میره لاک میزنه مو رنگ میکنه بنظرت اصلا ب محرم نامحرم اعتقاد داره ک بهش بگی زیباییات باید واس محرمت باشه و ناگهان کلید اسرار وار توبه کنه و قانع بشه

صد سال سیاه قانع نمیشه خب

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مگه چندتا رو درست یا غلط زدی؟ 

من کلا ریسک نمیکردم 

اینطوری نبود که مثلا 50 درصد مطمئنم گزینه رو بزنم برای همین کلا 96 تا جواب دادم که حدودا 11 تا غلطه 

ولی اصلا حساب نکردم ببینم چقدر میشه نمره م

از طرفی فقط 5 نفر میخواد و خیلی هم رقیبام سرسختن

برای همین اصلا امیدی ندارم

مصاحبس. باید همینا رو گفت

خداروشکر هیچ وقت مجبور نشدم حرفی بزنم ک خلاف عقایدم باشه برای بدست اوردن جایگاهی.هیچ وقت اینکارو با خودت نکن! 

به نظرت چطوری باید باشه؟

ببین وقتی اسم محرم و نامحرم بیاد یه ذره صحبت میره سمت مذهبی بودن و خب خیلیا توی این زمونه اعتقادی بهش ندارن 

بنظرم همون که بگه خیلی زیباست مدل ناخنت، موهاتو کجا رنگ کردی چقدر بهت میاد 

در ادامه بگه حالا ازت یه درخواستی دارم 

هرجایی قانون خودشو داره، اینجا نمیشه با این وضعیت بیای 

اینجا دو تا راه براش بذاره :

یا اینقدر مقنعه ات جلو باشه ک رنگ موهات معلوم نشه یا کلا موهاتو مشکی کن. بنظرم مشکی کنی خودت راحت تری 

واسه ناخونت هم یا ریموو کن یا کلا همیشه دستکش دستت باشه ک خب بنظرم دستکش واست سخته همیشه دستت باشه ریموو کنی راحت تری 

بچه های این زمونه نمیشه باهاش بحث کرد یا حرفا رو برد سمت مذهب. 

خیلی طولانی شد حرفم 🤨

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
اخه کسی ک میره لاک میزنه مو رنگ میکنه بنظرت اصلا ب محرم نامحرم اعتقاد داره ک بهش بگی زیباییات باید و ...

خب ببین بچه تو اون سن اتفاقا خیلی تاثیر پذیر هست 

شاید اون لحظه واقعا این حرفا تاثیر بذاره یا شاید اون لحظه تاثیر نذاره اما زمینه ش فراهم بشه 

بعدشم کی گفته هرکی لاک بزنه مو رنگ کنه محرم نامحرم نمیفهمه؟

من انجام میدم اما در جای خودش نه همه جا

اتفاقا عاشق لاکم 

خب ببین بچه تو اون سن اتفاقا خیلی تاثیر پذیر هست  شاید اون لحظه واقعا این حرفا تاثیر بذاره یا ...

میتونی امتحان کنی و فحششو بخوری مجازی😁

ببین وقتی اسم محرم و نامحرم بیاد یه ذره صحبت میره سمت مذهبی بودن و خب خیلیا توی این زمونه اعتقادی به ...

خب بله واقعا حرف شمام درسته 

اما اینجوری یاد نمیگیرن یه راه فرار موقتی همیشه پیدا کنن ؟

بالاخره توی تذکرمون باید هدف بلند مدتم داشته باشیم 

باید یه امیدی باشه که اگر الان اثر نذاشت شاید بعدا اثر بذاره؟

هان؟

مجبورم پول لازمم، خسته شدم از بیکاری و بی پولی.  البته هنوزم قبول نشدم

هعی روزگار نامرد و بی پولی...