2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چی؟ خوب بود امتحان؟

من خوب زدم، فقط ۵ تا از سوالایی که غلط زدم اونقدر راحت بودن و الکی با تحلیلای آبکی و شک خرابشون کردم که هر وقت یادم میاد یکی میزنم تو سرم. وگرنه اندیشه رو باید ۱۰۰ میزدم

من ۱۶ تا غلط، ۱۴۰ خورده ای درست

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من خوب زدم، فقط ۵ تا از سوالایی که غلط زدم اونقدر راحت بودن و الکی با تحلیلای آبکی و شک خرابشون کردم ...

خب عالیه 

ان شاءالله قبول میشین و موفق باشین

من کلا 1 هفته خوندم 

اونم با بچه 1 ساله و دردسراش 😅

کلا روزی 2 ساعتم نمیشد 

فقط برای تجربه بود وگرنه امیدی ندارم

خب بله واقعا حرف شمام درسته  اما اینجوری یاد نمیگیرن یه راه فرار موقتی همیشه پیدا کنن ؟ بالاخ ...

درسته ولی ما اول باید طرف رو آماده کنیم بعد کم کم بریم دنبال مابقی مسائل. نمیشه همون اول بسم الله شروع کنیم به ارشاد کردن اصلا طرف زده میشه. 

اول اونجوری ک ما می‌خواهیم بشه لاکشو پاک کنه، موهاشو مشکی کنه بعد کم کم طی سال وقت داریم درباره اصلاحش صحبت کنیم و اگر خودش خواست ک تغییر کنه و واکنش مثبتی نشون داد بریم سمت مذهب و خانواده و شوهر 🤔

اگرم واکنشی نداشت یعنی خوشش نیومده پس اصرار ما بی فایده ست 🤔

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
خب عالیه  ان شاءالله قبول میشین و موفق باشین من کلا 1 هفته خوندم  اونم با بچه 1 ساله و ...

خدا از زبونت بشنوه، من اولین بار بود برای آموزش پرورش شرکت میکردم و خب عیدو الکی هدر دادم ، اگه اختصاصیا رو بیشتر میخوندم قبولیم صد درصد میشد چون اسناد و تعلیم و تربیت رو خراب کردم .

یه هفته خیلی کمه، البته با بچه درس خوندنم سخته.  گفتن توی پاییزم باز استخدامی میزنن، اگه نشد از تابستون باید خوندن رو شروع کنیم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خدا از زبونت بشنوه، من اولین بار بود برای آموزش پرورش شرکت میکردم و خب عیدو الکی هدر دادم ، اگه اختص ...

الانم ان شاءالله صد در صد قبولی 

من که عیدم جایی نرفتم اما مریض شدم اول که کرونا گرفتیم خودم و بچه م بعد کمر درد بعد دوباره سرما خوردیم 

بچه م داره همزمان سه تا نیش و یه آسیاب در میاره یعنی انقدری آویزونه بهم خدا میدونه 

همون یک هفته هم که میگم روزی دو سه ساعت خوندم یا چسبیده بود بهم یا پشت در اتاق گریه میکرد 

با بچه خییییلی سخته 

اگر همین یکهفته هم میتونستم یکم بهتر بخونم خیلی بهتر میزدم 

از طرفی اهل ریسک نیستم بعد که کلیدو دیدم حداقل 15 تا سوالو درست حدس زده بودم اما شک کردم و نزدم 

توکل به خدا این فقط تجربه بود برام ان شاءالله ازمونای دیگه پر قدرت میخونم