2777
2789
عنوان

آخه من به مربی چی بگم

53 بازدید | 9 پست

اعصابم بهم ریخته همش دغدغه ی این روزام شده. دخترم میره ژیمناستیک روزای زوج با مربی خانوم روزای فرد با مربیه آقا و این دو مربی با هم فامیل هستن. و نزدیک ۲ سالو نیمه این باشگاهه. مربیه خانوم کم کاری میکنه منم این ماه دخترمو بردم باشگاه دیگه ثبت نام کردم ولی مربیه آقا رو هنوز دخترم میره. حالا موندم چه بهونه ای بیارم که نفهمن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبختی مربیه آقا خیلی خوبه اگه نبود کلا از باشگاه میرفتم نیازی هم نبود جواب پس بدم

مگه هرروز باید بره؟ وقتی یه روز درمیونه خب همون کافیه، الان دوتا مربی و تمرینای مختلف به نظرم جالب نیست

چیکار کنم شوهرم اجبار میکنه .میگه باید پیشرفت کنه

خودشم انقد علاقه داره؟ به نظرم زده میشه بعد یه مدت، خود مربی یه روز درمیون میاد بعد شما تو دو تا باشگاه دارین میفرستین😑

خودشم انقد علاقه داره؟ به نظرم زده میشه بعد یه مدت، خود مربی یه روز درمیون میاد بعد شما تو دو تا باش ...

دخترم که علاقه داره .خودمم خسته شدم همش در رفت و آمدم فقطم این دخترم نیست که یه دختر دیگه هم دارم اونم باشگاه داره زبان داره. من میترسم دخالتی کنم فردا شوهرم و بچم بگن تقصیر بود

دخترم که علاقه داره .خودمم خسته شدم همش در رفت و آمدم فقطم این دخترم نیست که یه دختر دیگه هم دارم او ...

از خود مربیه سوال کن اگه دلسوز باشه راهنماییت میکنه، همون اولیه باید بهت میگفت اینا از خداشونه پول میگیرن دیگه