2777
2789
عنوان

شامی

27 بازدید | 7 پست

من تاحالا شامی درست نکردم دنبال طرز تهیه ش گشتم یه جا نوشته بود سیب زمینی تخم مرغ هم میزنن یه عده نطر داده بودن که اینارو نمیزنن بهش

کلا چیا لازمه و چطوری باید درستش کنم🥲

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سیب‌زمینی، تخم مرغ،پیاز،گوشت چرخ کرده، فلفل زردچوبه، نمک.

سیب‌زمینی خام رو با رنده ریز رنده میکنی و بعد پیاز رو با رنده ریز رنده میکنی،گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنی و کاملا چنگ میزنی بعد تخم مرغ رو اضافه میکنی و چنگ می زنی و بعد نمک و فلفل زردچوبه رو اضافه و چنگ میزنی بعد میزاری یخچال تا استراحت کنه. 

بعد با حرارت ملایم میزاری بپزه با دستت تاب تاب میکنیش. 

میتونی با گوجه فرنگی سرخ کرده و سیب‌زمینی سرخ کرده سرو کنی من همیشه اینجوری استفاده میکنم.

مواد لازم. 

سیب‌زمینی ۵ عدد،تخم مرغ ۱ عدد،پیاز ۱ عدد،گوشت چرخ کرده ۱ بسته،پیاز و نمک و فلفل زردچوبه به مقدار لازم.