2777
2789
عنوان

شوهری که اینجوری بگه ....

781 بازدید | 60 پست

بابام اعتیاد داره اینو شوهرم بهم چند ماه پیش گفت 

من میدیم بابام سیگار می‌کشه اما از چیز دیگه ای خبر نداشتم تا اینکه چند ماه پیش شوهرم تو دعوا بهم گفت بابات معتاده همه هم خبر دارن نمیدونی برو پیکنیکشو ببین منم رفتم دیدم خیلی ناراحت شدم 

خیلی دلم شکسته چند ماهه هیچی نمیگم در موردش فقط وقتی نیست می‌شینم گریه میکنم غصه میخورم 

دلم خیلی خووونه کمرم شکسته به خدا 

وقتی یادم میاد از شوهرم متنفر میشم 

من خیلی بابام برام عزیزه هر چی که باشه خیلی دوستش دارم دوست نداشتم اون نظرم انقد خراب بشه 

الآنم با کلی گریه این تاپیکو زدم و براتون نوشتم نمیتونم با کسی درد دل کنم راجع به این موضوع 

الآنم شوهرم میاد میگه چرا گریه می‌کنی و کلی سوال پیچ‌ می‌کنه به نظرتون بگم بهش ؟ 

شوهرم خیلی خوبه ها فقط وسط دعوا این حرفو زد نگین جدا شم و اینا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرتون وسط دعوا حرف بدی زدن جاش نبوده

ولی خب عزیزم این حقیقت هست

با انکار کردن شما اعتیاد پدرت رفع نمیشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

آره عزیزم حتما با شوهرت درمیون بذار احساستو. به اون نگی به کی بگی؟ شاید حرف زدن درباره‌ش حالتو بهتر کنه. فقط مواظب باش که درددل کردنت تبدیل به بحث و دعوا نشه. از شوهرت گلایه نکن. فقط درباره احساساتت حرف بزن. اجازه بده آرومت کنه.

من نمی‌دونستم خب کاش نمی‌گفت 

بله کاش نمیگفتن

ولی الا دیگه گفتن

باهاشون حرف بزن

بگو میدونم داشتیم دعوا میکردیم ولی کاش توی دعوا هم حواسمون باشه حرفی نزنیم که بعدا همسرمون اذیت بشه

کاش این حرف رو یه موقع دیگه بهم میگفتی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم