2777
2789
عنوان

شوهری که اینجوری بگه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 60 پست

عزیزم. بعدن . از خاطرات وو کارای خوبی ک پدرت میکرده برا شوهرت بگو. مثلا بگو هیچ کمبودی نداشتیم . از محبت برام کم نمیذاشته. مستقیم نه ها. مثلا ی خاطره تعریف کن بگو وسایلا اینقد زیاد بودن همشو خودش میبرد نمیذاشت اذیت بشم. خدا عمرش بده. با ی لحن آروم و که فقط داری تعریف میکنی و پز نمیدی. اصلا نذار فکر کنه حالا ک معتاده نقطه ضعف بزرگی داره از پدرت. همیشه خونوادت رو ببر بالا جلو شوهرت. 

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن. ممنون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من روی خانواده ام خصوصا بابای خدابیامرزم خیلی حساسم. همسرم میدونه. چند سال پیش تو عصبانیت از زبونش در رفت به پدرم فحش داد. سه روز باهاش حرف نزدم این تنها قهر زندگیمون بود. پدرم خیلی مظلوم بود اصلا تحمل نمی کنم کسی بهش توهین کنه!

من روی خانواده ام خصوصا بابای خدابیامرزم خیلی حساسم. همسرم میدونه. چند سال پیش تو عصبانیت از زبونش د ...

منم 

بابای منم خیلی مظلومه 

من بابامو خیلی دوست دارم تحمل ندارم دلم خووونه

عزیزم. بعدن . از خاطرات وو کارای خوبی ک پدرت میکرده برا شوهرت بگو. مثلا بگو هیچ کمبودی نداشتیم . از ...

خودش می‌دونه همه اینا رو 

و اینا رو اگه من بگم واقعا تعریف نیست چون حقیقته بابای من هیچی برامون کم نداشته خودش نمیپوشیده ما بهترینها رو تنمون میکردیم خودش نمی‌خورده با بهترینها رو میخوردیم و ...

بله کاش نمیگفتن ولی الا دیگه گفتن باهاشون حرف بزن بگو میدونم داشتیم دعوا میکردیم ولی کاش توی دعوا ...

یه چیزی به منم بگید اروم بشم ناراحتم . شوهرم پس اندازی که داشتمو با عشقمو عزیزم فداتم اینا ازم گرفت و پس انداز خودشو هم گذاشت یه چیزی خرید قرار بود بنام منم بزنه یه مقداریشو الان که کاراشو بعد چند ماه انجام شده ، منو وعده سر خرمن میده و بوسم میکنه که هر وقت چهارتا بچه داشتی چشم !! خیلی اعصابم از دستش داغونه ، اول که این شرطو نذاشت اگه میگفت عمرا باهاش کنار میومدم . منو مسخره کرده . دیشب دعوامون شد . میگه خب حالا میخوای چکار ؟ حالا میخوای بخاطر اینکار زندگی تو خراب کنی ؟ ( اینم بگم پارسال فهمیدم با یکی چتی در ارتباطه که رفتم شکایت کنمو مهریه رو بزاره اجرا قول داد و قسم تکرار نمیشه من قصدم خیانت نبوده محض کنجکاوی بوده!!!! منو ببخش جبران میکنم برات و کلی ابراز پشیمونی ) حالا هم اینجوری گولم زد   ، از دیروز سر دردم 

یه چیزی به منم بگید اروم بشم ناراحتم . شوهرم پس اندازی که داشتمو با عشقمو عزیزم فداتم اینا ازم گرفت ...

سلام 

شرایط سختی دارید

وقتی درخواستی دارید و از راه محبت و این چیزا وارد میشن بگید و جدی بگید که این کار رو خراب کردی الان میخوای با قربون صدقه درست کنی؟ نکن. چون اعتمادم به محبتت هم از بین میره

و اینبار محکم ازشون بخوایید مشارکت مالی با شما رو جدی بگیرن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ببین اسی به دل نگیر من خیلی خیلی مهربونم و دلسوز پیش بیاد جونمم برا طرف میدم اما دعوا که بشه پرونده ...

من خودمم اینجوری هستم اما ناراحتم که در مورد بابام اینجوری گفت 

من واگذار میکنم به خدا 

پس دیگه تو فکرش نرو. منطقی باش با غصه خوردن و گریه کردن تو چیزی تغییر نمیکنه. موضوعم اونقدر حاد نیست ...

ممنونم عزیز دلم بابت دلداریت ❤️ انشالله همیشه خوشبخت و تندرست و شاد باشین هم شما هم خانواده ی عزیزتون 💞

سایه ی پدر شما هم هزاران سال رو سرتون باشه 

فراموشم نمیشه چند ماهه که گذشته شاید نزدیک یک سال میشه ولی من یادم نشده 

نه نباید رو حرف مردها فکر کنی . کلا نباید زباد جدی گرفت شون.  اوایل این جوری بودم.همه ش حرص میخوردم .‌الان یه چیزی میگه دو ساعت بعد یادم میره . سرم و به یه چیزی گرم میکنم فکرش و نکنم. آنقدر چرت بگن تا خسته شن

نه نباید رو حرف مردها فکر کنی . کلا نباید زباد جدی گرفت شون.  اوایل این جوری بودم.همه ش حرص میخ ...

آخه کسی حق نداره راجع به بابام چیزی بگه بابای من آزارش به یک مورچه هم نرسیده