2777
2789
عنوان

شوهری که اینجوری بگه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 60 پست

وسط دعوا حرفایی زده میشه ک نباید زده بشه...

همش فقط از روی عصبانیته چون فرد کنترلی رو زبوناش نداره..

حتی ممکنه خود شما حرفایی بزنین ک اصلا نمیخاسین و فقط از سرلج و دعوا گفتین...

بنظرم ببخش و بگذر...

با یاداوریش خودت اذیتی...

و یاداوریش شوهرتو هم دوباره یاد حرف و اعتیاد پدرت میندازی و هرچند بهش مربوط نیساااا ولی اونم روش با میشه کم کم...

بنظرم فراموش کن..

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
خیلی گذشته  چند ماهه که گذشته

هیچ وقت برای حرف زدن با همسر دیر نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان از حرف شوهرت ناراحتی یا ضرر اعتیاد برای پدرت؟

در مورد اولی، اگه یه بار دیگه اسم پدرتو آورد خیلی جدی بهش تذکر بده که حق نداره با آوردن اسم آدمای دیگه، بحث رو عوض و گناه خودش رو کم اهمیت کنه. اگرم قرار به توهین کردن به خانواده همدیگه باشه قطعا تو هم بلدی ولی شعورت اجازه همچین کاری نمیده.

در مورد دوم هم بهتره با سایر اعضای خانواده مشورت کنید و اگه لازمه کاری بکنید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
الان از حرف شوهرت ناراحتی یا ضرر اعتیاد برای پدرت؟ در مورد اولی، اگه یه بار دیگه اسم پدرتو آورد خیل ...

گفتم بهش که پای خانواده هامون نداریم وسط 

راجب دومی هم بله خواهر بزرگترم تازه در جریانش قرار گرفته و با بابام صحبت کرده 

کلا مردها تو عصبانیت کنترل زبون شون و ندارن. الکی بهش بگو پدرم یه بیماری داره دکتر بهش گفته . بپرس برای چه بیماری این و استفاده میکنن اسم همون بیماری  و بگو. ‌دهنش بسته شه . بگو منع تکن والا سرت میاد همون مریضی و میگیری

حقیقته دکتر به پدرم گفته بیماری داره

انشالله سلامت باشن .

شنیدم بعضیا برای بیماری مجبور میشن این کار و بکنن . با آرامش با همسرت صحبت کن . قانعش کن . اصلا رو حرف مردها فکر نکن . کلا تو عصبانیت نمی فهمن چی بگن . بخوای جدی بگیری شون بعدا مشکل اعصاب پیدا خواهی کرد. هر وقت ناراحتت کرد با دوست با خواهر یا ... برو یه وری باد بهت بخوره یادت بره. 

فقط یک‌بار به رووم آورد 

خب پس خدا رو شکر عادتش نیست‌ دیگه. تو همین که باهاش راجع به وضعیت پدرت درددل کنی کفایت میکنه. نگران این که موصوع رو به روت بیاره هم نباش. خودت میگی که فقط یه بار این کارو کرده.

گفتم بهش که پای خانواده هامون نداریم وسط  راجب دومی هم بله خواهر بزرگترم تازه در جریانش قرار گ ...

پس دیگه تو فکرش نرو. منطقی باش با غصه خوردن و گریه کردن تو چیزی تغییر نمیکنه. موضوعم اونقدر حاد نیست که روی زندگیت تاثیر آنچنانی بذاره. بیخیال من شنیدم تریاک تو سن بالا برای سلامتی خوبم هست. انشالله پدرت صد سال زنده باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه دعوا نمیکنم سر این قضیه تموم شده دیگه 

ببین اسی به دل نگیر من خیلی خیلی مهربونم و دلسوز پیش بیاد جونمم برا طرف میدم اما دعوا که بشه پرونده جد و آباد طرف و میریزم رو دایره 😐 بعدشم خودم پشیمون میشم 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔