2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دختره و پسره  ازدواج کردن از اول اول زندگی خوبی نداشتن یاخانوا های دختره یا پسر دخالت میکردن زندگیشون باهمه ی دخالت ها رفت جلو تا چند سال بعد صاحب یه دختر شدن 

کاربری دست دو نفره 

اینم بگم دختره با اصرار پدرش ازدواج کرده از اول ازدواجشون پسره گوشه گیر بود از حق نگذریم براش عروسی خوب و کلی طلا میگیره بعد عروسی دختره این و از این دکتر به اون دکتر می‌بره تا افسرده گیش خوب بشه خواهر شوهر خواهر خودشم فقط سر کوفت میزنن به یه برهه از زمان میرسه که حتی تو یخچالشونم غذا برای خوردن نداشتن دختره همه طلا ها سرمایشون و برای درمان پسره خرج می‌کنه 

کاربری دست دو نفره 

زمان بارداری سختی و میگذرونه و روزی که دردش میگیره شوهرشم راهی بیمارستان میشه چرا چون کلیه اش سنگ میگیره و روزی که دختره تو بیمارستان به دنیا میاد باباش نبوده بالاسرش داداش شوهره میره بیمارستان و مادر و میاره آخه بچه وقتی به دنیا میاد مریض بوده و یک ماه تو بیمارستان مونده مادر یه پاش بیمارستان بوده و یه پاش خونه وقتی مرخص میشه بچه پدر بچه برشکست میشه و تمام اموالشون و از دست میدن دوباره زنده و شوهره میدون و سر کار میرم با هزار زحمت 30ملیون سال 85اینا به دست میارن که یه از خدا بیخبر 

کاربری دست دو نفره 

این پول و بالا می‌کشه و یه 200متر زمین تو جای پرت که ارزشش شاید 1ملیون هم نبوده میده 

شوهره دق میکنم و می‌ره معتاد میشه زنه هم میبینه نمی تونه تحمل کنه

کاربری دست دو نفره 

بچه رو میزاره و می‌ره بچه یه مدت خونه این عمو و زن عمو و عمه میچرخیده از حق نگذریم زن عموهاش خیلی هواشو داشتن مادر بعد از چند وقت بچه رو میبره پیش خودش و اون جا سرکوفت مادر بزرگ و خاله نابودش می کنه در هفته یه روز با باباش می‌رفت بیرون یه روز که می‌ره یه چی عمه ه راجب مادر میگه و بچه می‌ره به مادرش میگه عمه این و می‌فهمه لب بچه ی 5ساله رو با پشت قاشق میسوزونه

کاربری دست دو نفره