2777
2789
عنوان

فرهنگیان

235 بازدید | 21 پست

دوستان از آشناها کسی می‌شناسین رفته باشه فرهنگیان ؟راسته که میگن ناحیه شخصی رو نگاه می‌کنند ؟میگن کل لباس زیر هارو باید در بیاری ناحیه شخصی رو نشون بدی که تتو داری یا نه 

برای خانم می‌خوام بدونم اینجوری می‌کنن یا نه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جلل الخالق قید فرهنگیان و زدم😐🙌🏻

قبل اینکه قیدشو بزنی مطمین شو همچین چیزی هست یانه😂😂

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

حالت خوبه؟؟؟

چرا باید یه همچین کاری کنن 

چرا الکی حرف از خودتون در میارید؟

بعد اصن کسی که ناحیه خصوصی رو تتو میزنه بنظر من سلامت عقلی نداره که بخواد معلم بشه اصن

ولی در کل نگاه نمیکنن نگران نباش من فامیل مون جزو مصاحبه گر ها هست اصلاااا همچین چیزی نشنیدم تا حالا ازش 

بازرسی بدنی رو اطلاع ندارم ، ولی برای تحقیق دختر همسایه اومده بودن ، آقاهه پرسید که روی دستش یا بدنش تتو دیدی ؟ مراسم مذهبی شرکت میکنه؟ بیرون رفتن روسری یا حجاب داره؟ 

سلام قسمت های خصوصی نه ولی فقط ناحیه ی شکم و اینها رو میبینن می خوان که ببینن بخیه و اینها نداشته باشید فکر کنم اینم زمان استخدامی بعد قبولی نه زمان مصاحبه و اینها اگر امکانش هست پاکش کنید

من چهارترمه فرهنگیان درس میخونم ولی موقع ورود به دانشگاه و مصاحبه اصلا چنین کاری انجام ندادن اون موقع هم خیلیا این حرفو میزدن ولی نگاه نمیکنن و موقع ورود به دانشگاه حراست گفتن اگ تتویی دارین فقط مشخص و تو دید عموم نباشه

:):)     :)