2821
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 21 پست

راستی یادم اومد الان دیگه چک فیزیکی نمیکنن عکس رادیولوژی میگیرن برا مصاحبه علوم پزشکی اینجوری بود

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا میگی عزیزم ؟من اون قسمت تتو دارم میترسم نگاه کنن

تو هیچ ارگانی ناحیه ی شرمگاهی رو نگاه نمیکنن. چنین اجازه ای ندارن. حتی استخدام های سپاه و ارتش و...

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من چهارترمه فرهنگیان درس میخونم ولی موقع ورود به دانشگاه و مصاحبه اصلا چنین کاری انجام ندادن اون موق ...

آهان مرسی عزیزم یعنی دیگ کاری به ناحیه خصوصی و این جور چیزها ندارن ؟فقط میگفتن نظامی ها نگاه میکنن نه فرهنگیان 

آهان مرسی عزیزم یعنی دیگ کاری به ناحیه خصوصی و این جور چیزها ندارن ؟فقط میگفتن نظامی ها نگاه میکنن ن ...

نه عزیزم هیچکاری ندارن 

فقط رو نماز و حجاب و نماز جماعت رفتن خیلیی تاکید دارن 

:):)     :)