me_m مدیر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 451 عنوان فرهنگیان | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 21 پست دوستان از آشناها کسی میشناسین رفته باشه فرهنگیان ؟راسته که میگن ناحیه شخصی رو نگاه میکنند ؟میگن کل لباس زیر هارو باید در بیاری ناحیه شخصی رو نشون بدی که تتو داری یا نه برای خانم میخوام بدونم اینجوری میکنن یا نه؟ 1403/02/17 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیگر_بلا عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 6961 راستی یادم اومد الان دیگه چک فیزیکی نمیکنن عکس رادیولوژی میگیرن برا مصاحبه علوم پزشکی اینجوری بود کاربری دست دو نفر👧
فاییییی عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 7169 سلام قسمت های خصوصی نه ولی فقط ناحیه ی شکم و اینها رو میبینن می خوان که ببینن بخیه و اینها نداشته با ... من فرهنگیانم هیچ بازرسی بدنی ای نشدیم .....
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9014 واقعا میگی عزیزم ؟من اون قسمت تتو دارم میترسم نگاه کنن تو هیچ ارگانی ناحیه ی شرمگاهی رو نگاه نمیکنن. چنین اجازه ای ندارن. حتی استخدام های سپاه و ارتش و... حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
me_m مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 451 من چهارترمه فرهنگیان درس میخونم ولی موقع ورود به دانشگاه و مصاحبه اصلا چنین کاری انجام ندادن اون موق ... آهان مرسی عزیزم یعنی دیگ کاری به ناحیه خصوصی و این جور چیزها ندارن ؟فقط میگفتن نظامی ها نگاه میکنن نه فرهنگیان
me_m مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 451 حالت خوبه؟؟؟ چرا باید یه همچین کاری کنن چرا الکی حرف از خودتون در میارید؟ بعد اصن کسی که نا ... مرسی عزیزم
me_m مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 451 تو هیچ ارگانی ناحیه ی شرمگاهی رو نگاه نمیکنن. چنین اجازه ای ندارن. حتی استخدام های سپاه و ارتش و... مرسی عزیزم
arezo۱۵ عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 2602 آهان مرسی عزیزم یعنی دیگ کاری به ناحیه خصوصی و این جور چیزها ندارن ؟فقط میگفتن نظامی ها نگاه میکنن ن ... نه عزیزم هیچکاری ندارن فقط رو نماز و حجاب و نماز جماعت رفتن خیلیی تاکید دارن :):) :)