2789
هوس میکنم ولی فکرمیکنم نمیتونم درست کنم دوست دارم برام درست کنن۰😅 کاچی شاپرکودیدم قشنگ بود خوشمزه ب ...

چرا نتونی خیلی راحته که بابا مامانا همه چیو میتونن.اره گول ظاهرشو نخور برای من خوشمزه تره🤣🤣🤣

یکی از اشناها بچه هاش فاصلشون عین تو بود بزرگه پستونک از دهنش در می اورد میذاشت دهن خودش  پی ...

🤣🤣🤣🤣

دقیقا ما اصلا حق نداریم به وسیله هاش دست بزنیم

یا کسی به من دست بزنه غوغا میکنه 

گفتی پستونک ...پستونکشو گاز گرفته پاره شده امروز یکی دیگه خریدم چون رنگش فرق میکنه پرتش کرد نخورد 😐

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه شیرین پسندی حتما شیرین درست کن

عاشق شیرینی هستم 🥰🥰

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

چرا فکر میکنی الآن این حرفا رو درک میکنه🤣🤣🤣

باورت میشه الان دقیقا این مشکل برای ما پیش اومده

ما عاشق خواهرزاده امیم 

بعدش برادرزاده ام بدنیا اومده بهش یه حسی فراتر نشون بدیم یا مامانش 

کلا با بچه داداشم که دختره لج میوفته و دوسش نداره😆

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

باورت میشه الان دقیقا این مشکل برای ما پیش اومده ما عاشق خواهرزاده امیم  بعدش برادرزاده ام بد ...

آره من خیلی دیدم تو خانواده 

بچه ها پیش مامانم زیر آب همو میزنن🤣

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

آره من خیلی دیدم تو خانواده  بچه ها پیش مامانم زیر آب همو میزنن🤣

اوففف زیاد 

بچه خواهرم الان پسره سرباز-

خواهرش داره میره ۱۱

یعنی خواهره چه زیر ابی میزنه 😅

باهم هعی دعوا و بحث