2789
الان دلم خواست  با نمک و شکر دوتاشون امتحان کنم ببینم کدومشو دوس دارم 😍

ما رسم داریم روز دهم نوزاد مهمون دعوت می‌کنیم کاچی میپزیم با روغن حیوونی برا مهمونا 

من یجا رفتم شیرین درست نکرده بودن 

دلم میخواست خودکشی کنم اصلا لب نزدم گفتم دوس ندارم

تو دلم میگفتم خاک بر سرتون با این کاچی پختنتون😆😑

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

۴۰ روز دیگه به امید خدا اگه مشکلی پیش نیاد طبیعی 

واااای مریم کم مونده هاااااا انشالله بسلامتی بدنیا بیاد بعلش کنی پدرتو دربیارن دوتایی🤣🤣البته سه تایی😬😂😂والا مردا هم رو مخ میشن بعضی وقتا🤣 قبلی رو طبیعی اوردی راصی بودی ؟گشاد نمیکنه؟😂من دوست دارم طبیعی بیارم ولی انقدر ادمو میترسونن وااای حالا انگار حامله ام🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شبنم کدوم کاربر بود !؟ 

دقیق یادم نیست مامان مهدیار بود یا ماهیار

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من شااام تخم ملخ با بربری خوردم بقیه الویه ولوبیا کلا مروری برهفته😁

نوش جوووون

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤