2789
عزیزم این کاچی خوشمزه رو به مامان یاسمین تقدیم کن😃😝🥰😂بگو اونا قراربود قلب باشه شاممه😂

با دیدن این کاچی چقدر هوس کاچی کردم 

ولی افسوس

اویشن 

ریه ها درگیر عفونت شده 

خیلی حالم بده 

الان استخوان درد و تب هم از عصر اضافه شده 

تپش قلبم گرفتم😥😥

راهکار دارید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دیدن این کاچی چقدر هوس کاچی کردم  ولی افسوس اویشن  ریه ها درگیر عفونت شده  خیل ...

ای بابا عزیزم دکتر رفتی؟حتما برو دکتر هوا سرد شده منم تازه خوب شدم هنوز بویاییم کامل خوب نشده دمنوش اویشن بخور سوپ بخور من سه روز فقط سوپ خوردم

عزیزم این کاچی خوشمزه رو به مامان یاسمین تقدیم کن😃😝🥰😂بگو اونا قراربود قلب باشه شاممه😂

نوش جونت 

زعفرون زدی؟؟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نوش جان به به تزیینش یکم فرق کرده اینبار غنچه هم گذاشتی🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نوووش توتزیین پیشلفت کلدی😁

اره ولی مسخره بازیه چون اون غنچه هارو نمیخورم که فقط گذاشتم برای عکس انقدر عجله داشتم بخورم قلباهم کج شدن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی چه چسبیدا جاتون خالی😍

اره  عفرون میریزم درشو میذارم که دم بکشه بعد که هم میزنم قشنگ رنگش معلوم میشه ولی خب قهوه ایه ک ...

اره منم دیدم گوگل قهوه ای هست 

هربار اراده کردم وقت نکردم درست کنم 

باید درست کنم حتما 

باید خوشمزه باشه که دلتو نمیزنه 😅

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

@mary2772     @99999999999999     @مامانی_ماهانم     @اردشیرد ...

نوش‌جان 😃

یادته پاییز یه کیلو بزرک خریده بودم 

بعد فهمیدم باردارم دست نخورده مونده 

باید تفت بدم پودرش کنم آماده کنم برا زایمانم

گرچه من کاچی بزرک دوس ندارم 

سر پسرم هم زردیش زیاد بود نتونستم بخورم

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .