2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همین ویروس سرماخوردگی رو گرفتی؟  من و بچه هام گرفتیم خیلی خیلی بد بود، من بعد اون مریضی سرگ ...

سرماخوردگی اصلا نبود . ۵ روز حالت تهوع شدید ، بی‌اشتهاییِ شدید ، لرزِ شدید ! 

الان دیگه اون حالتا نیستم ولی اشتهام هنوز برنگشته

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عزیزم ازمایش هورمونی شرایط داره فقط روز سوم پریود

جدی !؟؟؟ 

اینجا که نوبتم شد گفت همه‌ی آزمایشارو نداریم باید بری جای دیگه . 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
یا الله😂 سلام دسته گلا اووووووف مهتا با این امضات👌😃 @markooo   سلام ملیح 😍 ببین، مدی ...

سلام ریحان قشنگم 

نوش جونت عشقممممم😍💕

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

سلاااااااام ببینم😍😂خوب هستین انشالله؟ سلامتی؟  ای جونم، خداروشکر باز سبزی ها باعث میشن یادم ...

خجالت نده نه والا تجربیاتمه

در مورد برعکسش هیچی نمیدونم😆😆😆😆😆😆

همش در مورد چربی هایی که باید اب بشه بلدم😖😖😖😖

امدم کاپچینو درست کنم نبود خورد تو ذوقم

اومدم کافه :/