2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همین ویروس سرماخوردگی رو گرفتی؟  من و بچه هام گرفتیم خیلی خیلی بد بود، من بعد اون مریضی سرگ ...

سرماخوردگی اصلا نبود . ۵ روز حالت تهوع شدید ، بی‌اشتهاییِ شدید ، لرزِ شدید ! 

الان دیگه اون حالتا نیستم ولی اشتهام هنوز برنگشته

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عزیزم ازمایش هورمونی شرایط داره فقط روز سوم پریود

جدی !؟؟؟ 

اینجا که نوبتم شد گفت همه‌ی آزمایشارو نداریم باید بری جای دیگه . 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
یا الله😂 سلام دسته گلا اووووووف مهتا با این امضات👌😃 @markooo   سلام ملیح 😍 ببین، مدی ...

سلام ریحان قشنگم 

نوش جونت عشقممممم😍💕

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

سلاااااااام ببینم😍😂خوب هستین انشالله؟ سلامتی؟  ای جونم، خداروشکر باز سبزی ها باعث میشن یادم ...

خجالت نده نه والا تجربیاتمه

در مورد برعکسش هیچی نمیدونم😆😆😆😆😆😆

همش در مورد چربی هایی که باید اب بشه بلدم😖😖😖😖

امدم کاپچینو درست کنم نبود خورد تو ذوقم

اومدم کافه :/