من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
یا الله😂 سلام دسته گلا اووووووف مهتا با این امضات👌😃 @markooo سلام ملیح 😍 ببین، مدی ...
سلاااام
وای من عاشق بستنی سالارم :/
نوش جونت 🤩
من اومدم آزمایش بدم . تا نوبتم بشه نباید چیزی بخورررررم
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خدا بد نده، آزمایش چی؟ بعدش کارت تموم شد بگیر بخور میگی اشتها نداری همینو بخور کلی سرحا ...
هورمونو ازین چیزا
ریحان ۴۴ کیلو شدم : (
آره کار تموم شد حتتتما میخرم
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
روز به روز لاغرتر میشی🤕خب یه چیزی بخور خیلی کم غذایی حالا انشالله آزمایش بدی مشکل رفع بشه میدونم ...
اون هفته که مریض شدم دیگه حتی هوس هم کار ساز نبود . اصلا نه هوسی نه میلی ... بد مریضی ای بود
چی شد تموم شد البته ساعت یازده تا یازده تموم میکنن
نه بابا هنوز نوبتم نشده حتی بپرسم ؛ آیا این آزمایشارو اینجا انجام میدین یا نه :/