2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا الله😂 سلام دسته گلا اووووووف مهتا با این امضات👌😃 @markooo   سلام ملیح 😍 ببین، مدی ...

سلاااام

وای من عاشق بستنی سالارم :/ 

نوش جونت 🤩

من اومدم آزمایش بدم . تا نوبتم بشه نباید چیزی بخورررررم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلاااام وای من عاشق بستنی سالارم :/  نوش جونت 🤩 من اومدم آزمایش بدم . تا نوبتم بشه نباید ...

خدا بد نده، آزمایش چی؟ 

بعدش کارت تموم شد بگیر بخور  میگی اشتها نداری همینو بخور کلی سرحال میشی 😋

خدا بد نده، آزمایش چی؟  بعدش کارت تموم شد بگیر بخور  میگی اشتها نداری همینو بخور کلی سرحا ...

هورمونو ازین چیزا 

ریحان ۴۴ کیلو شدم : ( 

آره کار تموم شد حتتتما میخرم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
هورمونو ازین چیزا  ریحان ۴۴ کیلو شدم : (  آره کار تموم شد حتتتما میخرم

روز به روز لاغرتر میشی🤕خب یه چیزی بخور خیلی کم غذایی

حالا انشالله آزمایش بدی مشکل رفع بشه

میدونم مث خودم هوسویی😂😂

به به ریحونم اومد😍😍😍 هر روز که به ریحونام اب میدم یادت میکنم🤌🏻

سلاااااااام ببینم😍😂خوب هستین انشالله؟ سلامتی؟ 

ای جونم، خداروشکر باز سبزی ها باعث میشن یادم کنی😂

شما کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی، اونوقت ملیح اینقدر لاغر، ظلمه🤕چند تا راهکار بده خب 

روز به روز لاغرتر میشی🤕خب یه چیزی بخور خیلی کم غذایی حالا انشالله آزمایش بدی مشکل رفع بشه میدونم ...

اون هفته که مریض شدم دیگه حتی هوس هم کار ساز نبود . اصلا نه هوسی نه میلی ... بد مریضی ای بود

چی شد تموم شد  البته ساعت یازده تا یازده تموم میکنن

نه بابا هنوز نوبتم نشده حتی بپرسم ؛ آیا این آزمایشارو اینجا انجام میدین یا نه :/ 

نه بابا هنوز نوبتم نشده حتی بپرسم ؛ آیا این آزمایشارو اینجا انجام میدین یا نه :/ 

چقدر شلوووغغغغغغ 

اینجا ناشتاهارو تا یازده همه ازمایشگاه ها میگیرن و تموم! 

کاش صبح خیلی زود می رفتی 🙁

اون هفته که مریض شدم دیگه حتی هوس هم کار ساز نبود . اصلا نه هوسی نه میلی ... بد مریضی ای بود

همین ویروس سرماخوردگی رو گرفتی؟ 

من و بچه هام گرفتیم خیلی خیلی بد بود، من بعد اون مریضی سرگیجه گرفتم هنوزم خوب نشدم

خودت تو آشپزخونه نرو بگو فرشته درست کنه، بوی غذا زده میشی