بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا الله😂 سلام دسته گلا اووووووف مهتا با این امضات👌😃 @markooo سلام ملیح 😍 ببین، مدی ...
سلاااام
وای من عاشق بستنی سالارم :/
نوش جونت 🤩
من اومدم آزمایش بدم . تا نوبتم بشه نباید چیزی بخورررررم
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خدا بد نده، آزمایش چی؟ بعدش کارت تموم شد بگیر بخور میگی اشتها نداری همینو بخور کلی سرحا ...
هورمونو ازین چیزا
ریحان ۴۴ کیلو شدم : (
آره کار تموم شد حتتتما میخرم
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
روز به روز لاغرتر میشی🤕خب یه چیزی بخور خیلی کم غذایی حالا انشالله آزمایش بدی مشکل رفع بشه میدونم ...
اون هفته که مریض شدم دیگه حتی هوس هم کار ساز نبود . اصلا نه هوسی نه میلی ... بد مریضی ای بود
چی شد تموم شد البته ساعت یازده تا یازده تموم میکنن
نه بابا هنوز نوبتم نشده حتی بپرسم ؛ آیا این آزمایشارو اینجا انجام میدین یا نه :/