2789
چه خوشگل شده کشمشاش چسبیدن؟منم باهمون دستور پختم برای تو کمرنگه برای من خیلی پررنگه باید کاکاعوشو کم ...

من  باسلوق و نخودچیم درست کردم 

اونام خوجمل و خوش طعم شدن 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نه اصلا استراحت نیاز نداشت راحت با دستم چونه برداشتم تو دستورش ننوشته استراحت لازم داره

اهان پس 

خوب قدرت ماکروت از من بهتره اخه 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستوری که درست کردیو بفرست ببینم موادتو میخوام ببینم همونه یا فرق داره اخه قیافش فرق داره برای تو&nb ...

باشه بزار برم ببینم 

برات میفرستم 

اره پختش به درجه ربط داره 

هعی درجهارو کم  و زیاد کن دستت میاد 

من نمیتونستم از ماکروویوم استفاده کنم تازه یاد گرفتم درجه هاش اخه فرق داره هرچی هم میگشتم تو گوگل پی ...

این خیلی راحت و درست تر در میاد

آرد : ۱۵۰ گرم

پودر کاکائو : ۲۶ گرم

شکر : ۷۰ گرم

پودرقند : ۵۰ گرم

تخم مرغ : ۱ عدد

کره : ۱۰۰ گرم

بکینگ پودر : ۲ گرم یا ۱ قاشق چای خوری

جوش شیرین (اختیاری) : ۳ گرم 👈من ریختم 

اول

اول شکر و پودر قند و کره و با هم میزنیم تا یکدست بشه و رنگش روشن شود.

دوم 

تخم مرغ و اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و در آخر کل مواد خشک هم اضافه میکنیم. هم میزنیم تا خمیر جمع شود.

سوم 

خمیر که جمع شد توی یک کیسه صافش می کنیم و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه توی یخچال استراحت میدیم.

چهارم

بعد از استراحت به اندازه های دلخواه قل قلیش کن و روی کاغذ روغنی بذار

پنجم

حالا کوکی های شکلاتی را برای پخت درون توستر  از یک ربع قبل گرم شده با دمای 1۵۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه  دقیقه می گذاریم تا بپزند..

(البته من یبار ده دقیقه گذاشتم خوب شده بود)

از فر که در میاری یکم نرمه  یکم خنک شه بعد از کاغذ روغنی جدا کن. برای نگهداریش هم توی یخچال نگهدار و ۳۰ دقیقه قبل از سِرو بذاری توی دمای محیط تا نرم شه

این خیلی راحت و درست تر در میاد آرد : ۱۵۰ گرم پودر کاکائو : ۲۶ گرم شکر : ۷۰ گرم پودرقند : ۵۰ گرم ...

با ترازو گرماشو بزنی دقیق در میاد 

من همچیو با ترازو وزن میکنم 

@آویشونم  

سلام الی خوبی عزیزم ارسلان خوبه

سلااامم عزیزدلم مرسی شما خوبین؟😍

شکر ممنون سلام داره❤️بهتره

تو از هرچی تو زندگیمه سری، تورو آرزو کرده بودم ولی، تو از آرزوی منم بهتری 🩷🌸💕

دستت درد نکنه اینبار بااین دستور درست میکنم🌱🥯

فدات

من چرا دیر رسیدم😐

چرا اصلا 

خیلی منتطرت بودیم 

چشام درد گرفت اینقد خیره شدم 

سلامممم عشقم 

خوبی 😍

سلام شب بخیر😘

سلام 

خواهر گلم 

شبت بهشت و با آرامش 

بوس بوس به قلب مهربونت 😘