markooo مدیر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 920 عنوان دورهمی | مشاهده متن کامل بحث + 24419 بازدید | 4590 پست @اورانوووس @مامانی_ماهانم @لیلگون و باقی دوستان ، هر کی دوست داشت همراهی کنه خوشحال میشیم 1403/02/16 | 08:39 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 کیکم خوشمله یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
آویشونم عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2416 اره چسبیدن کلا روش .قبل توستر گذاشتن کشمش ریختم کمتر بزنی بهتره من کشمش زیاد دوست ندارم شوهرم دوست داره ولی
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 راستی یو رب گذاشتی زمان پختو یا بیست دقیقه؟ من امتحان کردم دیدم با ۲۰دقیقه بهتره روش ترک میخوره قشنگ میشه یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
آویشونم عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2416 کیکم خوشمله اوفففففف به به عالی😍کوکیت ظاهرش خیلی خوشگله دقیق با دستور دلبر پختی؟زمانشم بگو چقدر زدی
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 من کشمش زیاد دوست ندارم شوهرم دوست داره ولی چندتا کشمش بریز چندتا واسه خودت نریز یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 اوفففففف به به عالی😍کوکیت ظاهرش خیلی خوشگله دقیق با دستور دلبر پختی؟زمانشم بگو چقدر زدی مرسییییییهل زیاد بزن خیلی خوش طعم میشه گردو نداشتم روش بزارم اونروز-🥲۲۰دقیقه یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
آویشونم عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2416 من امتحان کردم دیدم با ۲۰دقیقه بهتره روش ترک میخوره قشنگ میشه عه من سری قبل با ۲۰ دقیقه پختم ترک نداشت یکمم سفت شده بود خیلی کما ولی ایندفعه ۱۵ گذاشتم
آویشونم عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2416 مرسیییییی هل زیاد بزن خیلی خوش طعم میشه گردو نداشتم روش بزارم اونروز-🥲 ۲۰دقیقه هل تو دستورش نداشت اصن
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 عه من سری قبل با ۲۰ دقیقه پختم ترک نداشت یکمم سفت شده بود خیلی کما ولی ایندفعه ۱۵ گذاشتم میدونی چیکار کنی دمارو تنظیم کن من درجه رو تو توستر ۱۵۰ درجه گذاشتم سفتم نشد اصلا یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 هل تو دستورش نداشت اصن من اضافه کردم خیلی خوش طعم شد یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 هل تو دستورش نداشت اصن تو نریز شاید با ذائقه جور در نیاد موادو گذاشتی قبل تو یخچال استراحت کنه؟؟ یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
آویشونم عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2416 میدونی چیکار کنی دمارو تنظیم کن من درجه رو تو توستر ۱۵۰ درجه گذاشتم سفتم نشد اصلا ... الان خوردم عالی شده ۱۵ دقیقه گذاشتم خیلی خوب شده من ماکروویو دارم
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15259 الان خوردم عالی شده ۱۵ دقیقه گذاشتم خیلی خوب شده من ماکروویو دارم خب چه عالییییی😍فقط توپ قلقلیش کن تا حدی خودش حرارت ببینه کمی باز میشه یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
آویشونم عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2416 چندتا کشمش بریز چندتا واسه خودت نریز اره انشالله دفعه ی بعد
آویشونم عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2416 تو نریز شاید با ذائقه جور در نیاد موادو گذاشتی قبل تو یخچال استراحت کنه؟؟ نه اصلا استراحت نیاز نداشت راحت با دستم چونه برداشتم تو دستورش ننوشته استراحت لازم داره