غزاله۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 3805 عنوان راهکاری برای افزایش میل....... 280 بازدید | 15 پست خانوما راهکاری میدونید؟ یا دارویی میشناسید؟ لطفا نگید گرمی بده بهش ماعقدیم و غذاش دست من نیست ی دارویی باشه که فورا اثر کنت پرستاری از دیار عاشقان پرستاری شغل من نیست عشق من است. 1403/02/16 | 00:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vianaghasemi عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 1858 الان چرا نیار داری تو عقد؟ خب شاید میخواد درمان رو شروع کنه واسه بعداز ازدواجچرا سریع برداشت بد میکنید؟!
vianaghasemi عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 1858 خانوما الان دیگه همه توی عقد آرهچرا ادای کسایی رو درمیارید که انگار بار اول میشنوید
زری_هستم عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 3716 خب شاید میخواد درمان رو شروع کنه واسه بعداز ازدواج چرا سریع برداشت بد میکنید؟! برداشت بد چیهخب شاید طرف داره مراعاتشو میکنه تو عقد سمتش نمیاد اصلا بر فرض بخواد درمان کنه نی نی سایت جاشه؟؟؟من اورولوژیستم یا شما؟!!!!
غزاله۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 3805 الان چرا نیار داری تو عقد؟ چه اشکالی داره شوهرمه پرستاری از دیار عاشقان پرستاری شغل من نیست عشق من است.
vianaghasemi عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 1858 برداشت بد چیه خب شاید طرف داره مراعاتشو میکنه تو عقد سمتش نمیاد اصلا بر فرض بخواد درمان کنه ... حالا صبح تا شب اینجا همه میان و همه چی میگن باز الان گیر بدید به ایشون،چمیدونم حتما سوال داره دیگه،این روزا سایت پر شده از این سوالای چرت
غزاله۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 3805 خانوما الان دیگه همه توی عقد آره چرا ادای کسایی رو درمیارید که انگار بار اول میشنوید دقیقا از همین ناراحتم چرا باید ازم فرار کنت میخوام ببینم حس جنسی نداره یا کلا منو دوس نداره پرستاری از دیار عاشقان پرستاری شغل من نیست عشق من است.
زری_هستم عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 3716 چه اشکالی داره شوهرمه اشکالش اینه جای مراجعه به دکتر متخصص از نی نی سایت کمک میخوای بر فرض یه قرص معرفی کنن به همسرت نسازه و حالشو بد کنه اشکالش رو متوجه میشی دوست عزیز
زری_هستم عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 3716 حالا صبح تا شب اینجا همه میان و همه چی میگن باز الان گیر بدید به ایشون،چمیدونم حتما سوال داره دیگه،ا ... همین کافیه که خودتونم میفهمید راه حل این مدل مشکلات اینجا پیدا نمیشه
زری_هستم عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 3716 دقیقا از همین ناراحتم چرا باید ازم فرار کنت میخوام ببینم حس جنسی نداره یا کلا منو دوس نداره خب شما مستقیم باهاش صحبت کردی؟ازش دلیل این کارشو پرسیدی؟شاید بخاطر خودته سمتت نمیاد و گذاشته برا بعد
vianaghasemi عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 1858 دقیقا از همین ناراحتم چرا باید ازم فرار کنت میخوام ببینم حس جنسی نداره یا کلا منو دوس نداره اتفاقا قشنگ امتحانش کن،دوست من توی دوران عقد با شوهرش سر این موضوع مشکل داشت،شوهرش نمیومد سمتش و نمیخواست بعداز ازدواج فهمید شوهرش مشکل داره
غزاله۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 3805 اتفاقا قشنگ امتحانش کن،دوست من توی دوران عقد با شوهرش سر این موضوع مشکل داشت،شوهرش نمیومد سمتش و نمی ... منم بعضی وقتا فکر میکنم شاید با من تحریک نمیشه شاید زشتم اندامم بده چون دیدم خودارضایی میکنه یا مشکلش واقعا ی چیز دیگس پرستاری از دیار عاشقان پرستاری شغل من نیست عشق من است.