2777
2789
عنوان

راهکاری برای افزایش میل.......

280 بازدید | 15 پست

خانوما راهکاری میدونید؟ یا دارویی میشناسید؟ 

لطفا نگید گرمی بده بهش ماعقدیم و غذاش دست من نیست ی دارویی باشه که فورا اثر کنت

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید میخواد درمان رو شروع کنه واسه بعداز ازدواج چرا سریع برداشت بد میکنید؟!

برداشت بد چیه

خب شاید طرف داره مراعاتشو میکنه تو عقد سمتش نمیاد 

اصلا بر فرض بخواد درمان کنه نی نی سایت جاشه؟؟؟من اورولوژیستم یا شما؟!!!!

برداشت بد چیه خب شاید طرف داره مراعاتشو میکنه تو عقد سمتش نمیاد  اصلا بر فرض بخواد درمان کنه ...

حالا صبح تا شب اینجا همه میان و همه چی میگن باز الان گیر بدید به ایشون،چمیدونم حتما سوال داره دیگه،این روزا سایت پر شده از این سوالای چرت

خانوما الان دیگه همه توی عقد آره چرا ادای کسایی رو درمیارید که انگار بار اول میشنوید

دقیقا از همین ناراحتم چرا باید ازم فرار کنت میخوام ببینم حس جنسی نداره یا کلا منو دوس نداره

دقیقا از همین ناراحتم چرا باید ازم فرار کنت میخوام ببینم حس جنسی نداره یا کلا منو دوس نداره

خب شما مستقیم باهاش صحبت کردی؟

ازش دلیل این کارشو پرسیدی؟

شاید بخاطر خودته سمتت نمیاد و گذاشته برا بعد

اتفاقا قشنگ امتحانش کن،دوست من توی دوران عقد با شوهرش سر این موضوع مشکل داشت،شوهرش نمیومد سمتش و نمیخواست بعداز ازدواج فهمید شوهرش مشکل داره

اتفاقا قشنگ امتحانش کن،دوست من توی دوران عقد با شوهرش سر این موضوع مشکل داشت،شوهرش نمیومد سمتش و نمی ...

منم بعضی وقتا فکر میکنم شاید با من تحریک نمیشه شاید زشتم اندامم بده چون دیدم خودارضایی میکنه یا مشکلش واقعا ی چیز دیگس