الهام۱۳۷۴ مدیر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 745 عنوان پخش عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 101 پست لطفا چیزی نگید ک بدتر بترسم فقط جرمم سادگی بود ک ازش درس گرفتم اونم تهدیدی نکرده گفت من ایقد بی ناموس نیسم عکس کسی ک باهاش میخواستم ازدواج کنم رو استفاده کنم 1403/02/15 | 15:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهام۱۳۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 745 دوس پسرا همه عوضی ان. همه عکس کامل و ل.خت میخوان این قرار بود شوهر بشه خدا هدایتش کنه ک اینجوری با روانم بازی کرد
nilligol عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 1487 وای منم از، همین میترسم و کات نمیکنم موندم تو یه رابطه سمی که هر لحظش برام عذاب خیلی دلم میخاد دیگ ن ... عزمزم توم بهش نود دادی؟ چهرتم مشخصه؟
کاپور عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 6616 عزمزم توم بهش نود دادی؟ چهرتم مشخصه؟ نود نبود ولی بدون روسری و یه چند تا عکس هم لباسم جوری بود ک بند سوتین دیده میشد یه کوچولو یا ابوفاضل آقای من😍🥺
فاضله_ عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 272 این قرار بود شوهر بشه خدا هدایتش کنه ک اینجوری با روانم بازی کرد بابا همه میگن که قراره شوهر شن. ما دخترا ساده ایم..
sanikio عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 2124 این قرار بود شوهر بشه خدا هدایتش کنه ک اینجوری با روانم بازی کرد دلم به حال زن و بچش سوختحالا تو ک ۶ ماه باهاش بودی و دیگ حذف شد از زندگیت اون زن و بچه یبدبخت چی میکشن از دست این جونور بی ناموس هرزه خدایا برای تک تک لحظهها شکرت🤍
الهام۱۳۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 745 نگران عکسامم نود نبود ولی با حجابم نبود نمیدونم چیکاز کنم موندن با اون ادم برام عذاب اور خیلی برام س ... کات کن اگ تهدید کرد با فتا درمیون بزار منو تهدیدم نکرده هنوز داره طلب بخشش میکنه ولی خودم میترسم و خیلی پشیمونم حس گناه داره از پا درم میاره
کاپور عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 6616 این قرار بود شوهر بشه خدا هدایتش کنه ک اینجوری با روانم بازی کرد چیکار کرد مگه برا منم باهام بازی کرد برا همین نمیخامش دیگ مجبوری باهاشم یا ابوفاضل آقای من😍🥺
im_rokhsare عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 7399 خب منم فیلم پخش کردنو میگم میدونمبه هر حال جرمه و مجازات دارهنباید پخش بشه تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
فاضله_ عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 272 این قرار بود شوهر بشه خدا هدایتش کنه ک اینجوری با روانم بازی کرد حسی که ما داریم اونا اصن درک نمیکنن و براشونم مهم نیست.
الهام۱۳۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 745 دلم به حال زن و بچش سوخت حالا تو ک ۶ ماه باهاش بودی و دیگ حذف شد از زندگیت اون زن و بچه یبدبخت چی م ... شش ماه شبانه روز پیش من بود برا همین اصلا شک نکردم خیلی بلد بود اصن نمیدونم آدم برا تفریح ایقد وقت میزاره
کاپور عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 6616 کات کن اگ تهدید کرد با فتا درمیون بزار منو تهدیدم نکرده هنوز داره طلب بخشش میکنه ولی خودم میترسم و ... برا منم تهدید نکرده اصلا اسمی نیاورده از عکسا ولی خب خودم استرس دارم ک سواستفاده نکنه یا ابوفاضل آقای من😍🥺
فاضله_ عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 272 حسی که ما داریم اونا اصن درک نمیکنن و براشونم مهم نیست. اگه راست میگن بیان خواستگاری قیافه رو ببینن بعد که عقد کردین بیا همه جارو ببین.غیر این اصن مرد نیستن و دروغ میگن
الهام۱۳۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 745 حسی که ما داریم اونا اصن درک نمیکنن و براشونم مهم نیست. نمیدونم حرفاش دروغه یا راست ب همه چیش شک کردم ولی داره میگه ت ک داری میری و لی بدون واقعا دوستت داشتم
الهام۱۳۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 745 اگه راست میگن بیان خواستگاری قیافه رو ببینن بعد که عقد کردین بیا همه جارو ببین. غیر این اصن مرد نیس ... اره دقیقا اشتبا از من بوده حالا اون عوضی بود من باید وا نمیدادم ایقد دلبسته نمیشدم