2821
2789
عنوان

پخش عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 101 پست
برا منم تهدید نکرده اصلا اسمی نیاورده از عکسا ولی خب خودم استرس دارم ک سواستفاده نکنه

تا کی میخوای ادامه بدی الان رهاش کنی بهتره تا چند سال دیگه با مشاور در میان بزار با سیاست پیش برو 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه ریسکا میکنین 😅

طرف شوهر ایندمه همه هم در جریانن 

عکس خیلی داغون نمیفرستم 😅

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خوب مجازی بوده اشکال نداره فک کردم همیشه پیشت بوده ولش کن بره گمشه گول عذرخواهی شو نخور آن شالله یه ...

کامل مشخصاتشو داده مال منم می‌دونه همه چی رو تنها نگرانیم عکسا هستن درسته فیلم داد ک حرف کرده میترسم حذف نکرده باشه جای دیگه ذخیره داشته باشه ولی آخه ب چ دردش میخورن 

کامل مشخصاتشو داده مال منم می‌دونه همه چی رو تنها نگرانیم عکسا هستن درسته فیلم داد ک حرف کرده میترسم ...

نه بابا میخواد چکار اون یه آدم اشغال هیز هست میخواد از دخترای ساده سو استفاده کنه دنبال درد سر نیست تموم شد رفت نگران نباش دیگه به هیچکس اعتماد نکن خدا بهت یه هشدار داده دیگه به هرکسی اعتماد نکنی 

بهترین کار رو میکنی من سادگی کردم 

اینقدر نگران نباش دختر 

مطمئنم هیچی نمیشه 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

2824
2823
2791
2779
2792