2821
2789
عنوان

پخش عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قرار بود شوهر بشه خدا هدایتش کنه ک اینجوری با روانم بازی کرد 

دلم به حال زن و بچش سوخت

حالا تو ک ۶ ماه باهاش بودی و دیگ حذف شد از زندگیت اون زن و بچه یبدبخت چی میکشن از دست این جونور بی ناموس هرزه

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

نگران عکسامم نود نبود ولی با حجابم نبود نمیدونم چیکاز کنم موندن با اون ادم برام عذاب اور خیلی برام س ...

کات کن اگ تهدید کرد با فتا درمیون بزار منو تهدیدم نکرده هنوز داره طلب بخشش می‌کنه ولی خودم میترسم و خیلی پشیمونم حس گناه داره از پا درم میاره

دلم به حال زن و بچش سوخت حالا تو ک ۶ ماه باهاش بودی و دیگ حذف شد از زندگیت اون زن و بچه یبدبخت چی م ...

شش ماه شبانه روز پیش من بود برا همین اصلا شک نکردم خیلی بلد بود اصن نمی‌دونم آدم برا تفریح ایقد وقت می‌زاره 

کات کن اگ تهدید کرد با فتا درمیون بزار منو تهدیدم نکرده هنوز داره طلب بخشش می‌کنه ولی خودم میترسم و ...

برا منم تهدید نکرده اصلا اسمی نیاورده از عکسا ولی خب خودم استرس دارم ک سواستفاده نکنه

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

اگه راست میگن بیان خواستگاری قیافه رو ببینن بعد که عقد کردین بیا همه جارو ببین. غیر این اصن مرد نیس ...

اره دقیقا اشتبا از من بوده حالا اون عوضی بود من باید وا نمی‌دادم ایقد دلبسته نمی‌شدم 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز