2821
2789
عنوان

پخش عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 101 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استارتر روی صحبتم فقط با شما نیست  کلی‌ میگم

دخترا هرکی گفت من قصدم ازدواجه تو زنمی و فلان راضی به هرکاری گفت نشید

حتی اگر دارید می‌بینید داره واسه رسیدن به شما تلاش میکنه؛ یه سیب را بندازی آسمون هزار چرخ میخوره تا به زمین برسه؛ معلوم نیست به هم برسید یا نه

یک درصد طرف تو زرد از آب در بیاد یک درصد جا بزنه یا بهم هم نرسید اونی که بیشتر ضربه میخوره دختره چون بعضی کارا واسه دختر تاوان سنگین تری داره

ب اين ميگي نود؟ نود يعني برهنه اين عكساي با لباس پخش هم بشه مشكلي نداره  اونم بخاطر خودش ك م ...

از نظر من اینا از نود هم بدتره حداقل آدم نود میده صورتشو پنهون می‌کنه اینجوری نه 

خب اينا ترسي نداره ميتوني بگي گوشيم هك شده دزديده شده تو گالريت بوده

اره ولی دهن مردم هیچوقت بسته نمیشه امیدوارم هیچوقت خدا منو با بی آبرویی امتحان نکنه باید اون موقع عقلم می‌رسید ک همچین کاری نکنم حالام جز دعا کاری از دستم بر نمیاد 

عکس زن و بچه هاش رو دارم فامیلش برام فرستاد تا باور کنم ک زن داره احتمالا ن من اولی بودم ن آخری  ...

من زياد جزييات رو نخوندم 

فقط مطمئن باش اون چيزي ك فكر ميكني اتفاق نمي افته بهش فكر نكن بخدا بسپار و فراموش كن

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز