سلام دوستان منو شوهرم هفته پیش دعوایی بدی کردیم شوهرم زنگ به باباش زد بدی من گفتن و فوش دادن وپدرش هیچی نگفت بعد من زنگ به مادرشوهرم زدم که من دارم میرم خونه بابام فردا نگید عروس بد بود مقصر پسرتونه برگشت گفت ما داخل خونه شما نیستم ببینم کدومتون راست میگید منم خدافظی کردم و بعد الکی داخل فامیل به دروغ گفتن که دو روز رفته قهر ای زن زندگی نیست ولی من اهمیت ندادم امشب یه قوطی بزرگ رب داده شوهرم آورده شوهرم میگه فردا برو خونشون بنظرتون من برم واکه رفتم چه طور رفتار کنم
به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
خب پس برای خونه خودت پادشاهی کن سعی کن اصلا برات مهم نباشه که چنین افرادی هم وجود خارجی دارن.فکر کن شوهرت حکم پیک رو داره که ماهیانه خریدهاتون رو میاره،.میدونم سخته ولی تلاشت رو بکن
سلام عزیزم خوبی من تورو میشناسم چن ماه پیش تو تاپیکت بودم ک تاپیک زدی راجب خیانت شوهرت و هم دستیش با خواهرشوهرت ...خیلی ناراحت شدم و گاهی یادم میومدی بخدا ..چیکار کردی رابطت با شوهرت چطور شد
میشه لطف کنی برای مامان قشنگم یه صلوات یا فاتحه بفرستی 🖤 🥀💔🖤اخه فقط 39سالش🥀💔 🖤 مامانم.🖤با رفتنت قلبم زخمی و جسم و روحم خسته و تمام آرزوهایم نابود شدن🖤😔😭💔🖤🥀
عزیزم بخدا شاید باور نکنید ولی از بس گفتم زبونم مو درآورد ولی قبول نکرد من آدم دعوایی هم نیستم که بگ ...
امیدوارم مشکلاتتون حل و درست بشه
ی وقتایی لازمه خواسته هاتون ب زبون بیارین با گریه در تنهایی فقط خودتونو عذاب میدید
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام عزیزم خوبی من تورو میشناسم چن ماه پیش تو تاپیکت بودم ک تاپیک زدی راجب خیانت شوهرت و هم دستیش با ...
سلام گلم خوبین شما.اره خودمم هیچ خواهر اون موقع فکر کردم که ازدواج کردن ولی بعد فهمیدم تا رفتن خاستگاریش جوابش مثبته .هیچ رابطه خوبی نداریم هرروز دعوا فوری به پدرش خبر میده
به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
مادر من میگفت دکتر گفته تو تخمدانت در حد ی نخه و هیچ وقت بچه دار نمیشی عکسشم نشونش داده واقعا مثل نخ بوده تحلیل رفته بوده بعدم مامانم خاب حضرت فاطمه زهرا (س) میبینه ک میگه من تو دلشم و دکتر باور نمیکنه و میگه تکرار آزمایش بعدش میگه معجزه شده برو خونه تکون نخور مامانمم گوش نمیده.منظور اینکه بشین دعا و توسل کن
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون