2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2197 بازدید | 89 پست
عزیزم تاپیک بالایی قفل بود خیلی حرص میخورم لطفا منم از حالت باخبرکن

عزیزم نرفتم سرصدا کرد گفت از خونم برو بیرون ولی هرکاری کرد نرفتم ببینم بعد چی. میشه لطفا برام دعا کنید ای دختره راول کنه 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو به قرآن رضایت نده بگو باید بیایی محضر تمام حق و حقوم رو بدی بعد تو را بخیر ما رو به سلامت نری ...

عزیزم نرفتم کلی دعوا شد که باید از خونش برم ولی هرکاری کرد نرفتم رضایت بدم دیگه ببینم چی میشه

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
عزیزم تاپیک بالایی قفل بود خیلی حرص میخورم لطفا منم از حالت باخبرکن

میگم داداش پسر راضی نیست بنظرت راهی هست به صورت ناشناس ب داداشش بگم زن فلانی راضی نیست که شوهرش زن بگیره به زور میخان ببرنش برای رضایت جلو خواهرت بگیر ولی نفهمه که من زن طرفم 

عزیزم نرفتم کلی دعوا شد که باید از خونش برم ولی هرکاری کرد نرفتم رضایت بدم دیگه ببینم چی میشه

خدا رو شکر بازم اومد بگو تمام حق این پنج سال و مهریه ام را تا قرآن آخر بده هر جا دوست داری برووو

❤❤❤
برو رو در رو به تمام تک و طایفه دختره بگو اینو از چی میترسی؟؟؟

نمیتونم رو در رو تو شوهرم من نمیشناسی اینجور خیلی بدتر میشه 

میگم داداش پسر راضی نیست بنظرت راهی هست به صورت ناشناس ب داداشش بگم زن فلانی راضی نیست که شوهرش زن ب ...

عزیزم این کارو نکن نمیتونی بری واسش دعا بگیری خبر مرگش کلا پشیمون بشه از زن گرفتن راههای درمان واسه بچه رفتی ببین من پدرم رو سر مادرم هوو آورد هممون نابود شدیم آخر سر هم بابام خودش نابود شد نذار زن بگیره خواهش میکنم ازت اگرم زن گرفت تو نمون طلاق بگیر له شدن مادرم به چشم خودم دیدم تو دیگه له نشو 

عزیزم این کارو نکن نمیتونی بری واسش دعا بگیری خبر مرگش کلا پشیمون بشه از زن گرفتن راههای درمان واسه ...

سلام علت زن گرفتن بابات چی بود؟؟؟ مادرت نازا بود ...پدرت چه جوری له شد؟؟؟

مردا که به یورشون هم نیست 

❤❤❤
سلام علت زن گرفتن بابات چی بود؟؟؟ مادرت نازا بود ...پدرت چه جوری له شد؟؟؟ مردا که به یورشون هم نیست ...

نه بابا اون موقع بابام سه تا بچه داشت زن دومش دختر عموش بود اومد افتاد پای بابام اونم بدش نمیومد زنه حامله شد مجبورند عقدش کرد آخرشم بابام سرطان گرفت مرد

نه بابا اون موقع بابام سه تا بچه داشت زن دومش دختر عموش بود اومد افتاد پای بابام اونم بدش نمیومد زنه ...

بدون اجازه مادرت گرفتش؟؟

پس صیغه بوده 

ارثیه چی زنه گرفت چند بچه از بابات داشت...

خدا لعنتش کنه 

❤❤❤
بدون اجازه مادرت گرفتش؟؟ پس صیغه بوده  ارثیه چی زنه گرفت چند بچه از بابات داشت... خدا لعنتش ...

دیه با کتک کاری مادرم رو برد رضایت بده خبر مرگش سه تا پسر داره که هر سه تاش مریضن اره ارث برد نصف بیشتر دارایی پدرم برد چون بچه هاش پسر بودن

ژنیکی هست آخه اینا آزمایش خون ندادن دختر عمو پسر عمو هم بودن اختلال مخچه مغزی دارن

دست خدا درد نکنه که درست گذاشت تو کاسه زنه...

همیشه خدا رو شکر کن که مادرت  بچه هاش سالمن ...

ارث هر چقدر هم که زیاد باشه بچه مریض داشته باشی کمه

❤❤❤