2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 89 پست
باید بگیره عزیزم 

خب پس برای خونه خودت پادشاهی کن سعی کن اصلا برات مهم نباشه که چنین افرادی هم وجود خارجی دارن.فکر کن شوهرت حکم پیک رو داره که ماهیانه خریدهاتون رو میاره،.میدونم سخته ولی تلاشت رو بکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تایپک هست اونا میخان برای شوهرم زن بگیرن

سلام عزیزم خوبی من تورو میشناسم چن ماه پیش تو تاپیکت بودم ک تاپیک زدی راجب خیانت شوهرت و هم دستیش با خواهرشوهرت ...خیلی ناراحت شدم و گاهی یادم میومدی بخدا ..چیکار کردی رابطت با شوهرت چطور شد

میشه لطف کنی برای مامان قشنگم یه صلوات یا فاتحه بفرستی  🖤   🥀💔🖤اخه فقط 39سالش🥀💔 🖤                                                                       مامانم.🖤با رفتنت قلبم زخمی و جسم و روحم خسته و تمام آرزوهایم نابود شدن🖤😔😭💔🖤🥀
عزیزم بخدا شاید باور نکنید ولی از بس گفتم زبونم مو درآورد ولی قبول نکرد من آدم دعوایی هم نیستم که بگ ...

امیدوارم مشکلاتتون حل و درست بشه

ی وقتایی لازمه خواسته هاتون ب زبون بیارین با گریه در تنهایی فقط خودتونو عذاب میدید 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
نمیدونم چرا حس میکنم ترکی شایدم اشتباه میکنم خودمم ترکم ....

نه گلم ترک نیستم

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
سلام عزیزم خوبی من تورو میشناسم چن ماه پیش تو تاپیکت بودم ک تاپیک زدی راجب خیانت شوهرت و هم دستیش با ...

سلام گلم خوبین شما.اره خودمم هیچ خواهر اون موقع فکر کردم که ازدواج کردن ولی بعد فهمیدم تا رفتن خاستگاریش جوابش مثبته .هیچ رابطه خوبی نداریم هرروز دعوا فوری به پدرش خبر میده

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
امیدوارم مشکلاتتون حل و درست بشه ی وقتایی لازمه خواسته هاتون ب زبون بیارین با گریه در تنهایی فقط خو ...

ممنون گلم اقد به زبون آوردم ولی برای کسی مهم نبود

سلام عزیزم طب سنتی خیلی در زمینه ناباروری می تونه کمک کنه  تو برنامه انارستان شبکه افق  ساعت ۴ نشان میده ببینید 

چقدر خانم های که عادت ماهانه نمی شدن سال ها توانستند بار دار بشن    توسل کن به امام زمان درست میشه عزیزم 🌹 🌹 🌹 😊 

سلام عزیزم طب سنتی خیلی در زمینه ناباروری می تونه کمک کنه  تو برنامه انارستان شبکه افق  سا ...

سلام گلم ممنونم

تخمدانم کوچیکه 

مادر من میگفت دکتر گفته تو تخمدانت در حد ی نخه و هیچ وقت بچه دار نمیشی عکسشم نشونش داده واقعا مثل نخ بوده تحلیل رفته بوده بعدم مامانم خاب حضرت فاطمه زهرا (س) میبینه ک میگه من تو دلشم و دکتر باور نمیکنه و میگه تکرار آزمایش بعدش میگه معجزه شده برو خونه تکون نخور مامانمم گوش نمیده.منظور اینکه بشین دعا و توسل کن

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون