سلام دوستان منو شوهرم هفته پیش دعوایی بدی کردیم شوهرم زنگ به باباش زد بدی من گفتن و فوش دادن وپدرش هیچی نگفت بعد من زنگ به مادرشوهرم زدم که من دارم میرم خونه بابام فردا نگید عروس بد بود مقصر پسرتونه برگشت گفت ما داخل خونه شما نیستم ببینم کدومتون راست میگید منم خدافظی کردم و بعد الکی داخل فامیل به دروغ گفتن که دو روز رفته قهر ای زن زندگی نیست ولی من اهمیت ندادم امشب یه قوطی بزرگ رب داده شوهرم آورده شوهرم میگه فردا برو خونشون بنظرتون من برم واکه رفتم چه طور رفتار کنم
به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
وای شمارو یادم اومد دوباره اعصابم ریخت بهم برو که داغون میشی بخدا میشی خانوادت چطور میتونن نابودی تو ...
عزیزم خدارشکر که شما منو یادتون هست و قضاوت نمیکنید ای خواهر من دیگه نابودم و هیچ کس براش مهم نیست همه هم منو مقصر میدونن ومیگن نازا هست انگار دست خودمه
به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
عزیزم خدارشکر که شما منو یادتون هست و قضاوت نمیکنید ای خواهر من دیگه نابودم و هیچ کس براش مهم نیست ه ...
آره یادمه خیلی فکرم درگیر شد برات خیلی دلم گرفت من زنم و میتونم بفهمم چقدر برای یه زن دردناک این مسئله ولی شوهرت یه حیوون پست فطرت امیدوارم ناراحت نشی البته صد رحمت ب حیوون چون حتی آی وی اف رو هم قبول نمیکنه چون دلش زن دوم میخواد خدا ب دلت آرامش بده یه راهی پیش روت بذاره که ازاین شرایط خودتو رها کنی و انشالله یه زندگی قشنگ در انتظارت باشه ،مطمئن باش شوهرت خانوادش اون دختره و.... همشون تاوان میدن همشون
آره یادمه خیلی فکرم درگیر شد برات خیلی دلم گرفت من زنم و میتونم بفهمم چقدر برای یه زن در ...
فدات بشم گلم.اره هدف اصلیش زن دوم هست خانواداش هم طرفدارش میکنن رفتن خاستگاریش قرار بود عید جشن بگیرن نمیدونم چرا نشد الان میگن یه ماه دیگه.منم فعلا نمیتونم طلاق بگیرم جایی رفتن ندارم
فدات بشم گلم.اره هدف اصلیش زن دوم هست خانواداش هم طرفدارش میکنن رفتن خاستگاریش قرار بود عید جشن بگی ...
از خدا برات صبرو آرامش میخوام دنبال راهی برای طلاق باش مادرت و خانواده ام پشتت نبودن خودت تلاش کن و زندگیتو بساز نمون تو زندگی ک تو اوج جوونی پیر بشی🙂 خدا بزرگ یکی دو سال اول سختت میشه بعداً زندگی میکنی خداتو شکر کن ازاین مرد بچه نداری چون بچه ام داشتی همین کارو میکرد