2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای شمارو یادم اومد دوباره اعصابم ریخت بهم برو که داغون میشی بخدا میشی خانوادت چطور میتونن نابودی تو ...

عزیزم خدارشکر که شما منو یادتون هست و قضاوت نمیکنید ای خواهر من دیگه نابودم و هیچ کس براش مهم نیست همه هم منو مقصر میدونن ومیگن نازا هست انگار دست خودمه 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
تو گلزلر شهدا نشستم برات از ته دل دعا می کنم.خدا به حق دل شکسته ی حضرت زینب ان شالله مشکلت رو حل کنه

ممنون گلم زنده باشید 😘 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
چرا مادرت پشتت نیست؟نمی تونی مهریه بگیری یا برای سرکار؟

چون خودشون منو به این روز انداختن ولی فقط میخاستن من ازدواج کنم و بقیه چیزها براش مهم نیست 

عزیزم سنی هم نداری که .اینجوری میکنن باهات

بخت اقبالم خرابه 

عزیزم خدارشکر که شما منو یادتون هست و قضاوت نمیکنید ای خواهر من دیگه نابودم و هیچ کس براش مهم نیست ه ...

آره  یادمه خیلی فکرم درگیر شد برات خیلی دلم گرفت  من زنم و میتونم بفهمم چقدر برای یه زن دردناک این مسئله  ولی شوهرت یه حیوون پست فطرت امیدوارم ناراحت نشی البته صد رحمت ب حیوون چون حتی آی وی اف رو هم قبول نمیکنه چون دلش زن دوم میخواد خدا ب دلت آرامش بده یه راهی پیش روت بذاره که ازاین شرایط خودتو رها کنی و انشالله یه زندگی قشنگ در انتظارت باشه ،مطمئن باش شوهرت خانوادش اون دختره و.... همشون تاوان میدن همشون

آره  یادمه خیلی فکرم درگیر شد برات خیلی دلم گرفت  من زنم و میتونم بفهمم چقدر برای یه زن در ...

فدات بشم گلم.اره هدف اصلیش زن دوم هست خانواداش هم طرفدارش می‌کنن رفتن خاستگاریش قرار بود عید جشن بگیرن نمیدونم چرا نشد الان میگن یه ماه دیگه.منم فعلا نمیتونم طلاق بگیرم جایی رفتن ندارم 

فدات بشم گلم.اره هدف اصلیش زن دوم هست خانواداش هم طرفدارش می‌کنن رفتن خاستگاریش قرار بود عید جشن بگی ...

از خدا برات صبرو آرامش می‌خوام دنبال راهی برای طلاق باش مادرت و خانواده ام پشتت نبودن خودت تلاش کن و زندگیتو بساز نمون تو زندگی ک تو اوج جوونی پیر بشی🙂 خدا بزرگ یکی دو سال اول سختت میشه بعداً زندگی میکنی خداتو شکر کن ازاین مرد بچه نداری چون بچه ام داشتی همین کارو میکرد 

شوهرت میتونه خونه جدا بگیره برای شما یا اون خانم؟

باید بگیره عزیزم 

از خدا برات صبرو آرامش می‌خوام دنبال راهی برای طلاق باش مادرت و خانواده ام پشتت نبودن خودت تلاش کن و ...

مرسی گلم

باید اول یه چیزی ازش بکنم حتی 100میلیون که بتونم خونه اجاره کنم