2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 89 پست
اينكه خيلي بد و وحشتناكه نميتوني برگردي خونه مادرت يا كسي رو نداري؟  خيلي نامرديه

نه پدرم فوت شده مادرم اینا هفته پیش که دعوا کردیم زنگ زدم قبول نکردن

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
شوهرم که از خداش بود یکسال هست با دختره هست من نه راضی نیستم تا چند روز قبل هم میگفتم طلاق ولی کسی پ ...

یعتی قراره بعد بدنیا آوردن بره پی زندگی خودش خانمه یا با همسرت زندگی کنه 

اینطور اذیت میشی 

شاغل نیستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعتی قراره بعد بدنیا آوردن بره پی زندگی خودش خانمه یا با همسرت زندگی کنه  اینطور اذیت میشی&nbs ...

نه بمونه زن دومش.همی الان هم اذیتم شب روزم اشکه امروز اقدی گریه کردم که الان قلبم تیر می‌کشه ولی راهی ندارم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
هنوز رسمی نکردن ولی خاستگاریش رفتن بقول شوهرم یکماه دیگه عروسیشونه 

وای 

خدا لعنت کنه شیطانو. اون زن چه جوری دلش میاد با مرد زن دار ازدواج کنه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
وای  خدا لعنت کنه شیطانو. اون زن چه جوری دلش میاد با مرد زن دار ازدواج کنه

هی خواهر اگه ببینی چطور عشوه میاد چقدر بدی من به ناحق میگه کلا من شدم آدم بده اونا خوبه

عزیزم خدا برات بسازه 

ی روزی ک حال همسرت بهتره بشین باهاش صحبت کن 

بگو من عروس خونه ت شدم ب امیدی ب تکیه گاهی 

من جوونیمو آوردم 

اگه این قضیه برعکس بود من شاید هرگز چنین تصمیمی نمیگرفتم 

خدا خیلی بزرگه 

درمورد ای وی اف باهاش صحبت کن

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
عزیزم خدا برات بسازه  ی روزی ک حال همسرت بهتره بشین باهاش صحبت کن  بگو من عروس خونه ت شد ...

عزیزم بخدا شاید باور نکنید ولی از بس گفتم زبونم مو درآورد ولی قبول نکرد من آدم دعوایی هم نیستم که بگم ازم سرد شده از مظلومیتم سواستفاده کرده فقط اشک میریزم 

بزرگ بشید دعواتونو نکشید خونه مردم

همی مردم باعث دعوا ما شدن

چند سالتونه؟ چند وقته ازدواج کردین؟ چقدر سخته این شرایط.خدا کمک کنه بهت

28و5ساله ازدواج کردیم 

الهی بگردم.چه شرایط سختی🥺🥺خدا کمکت کنه.چه قدر بعضی مردا نانردن.یعنی اگر این قضیه برعکس بود چه کار ...

فدات شم عزیزم حالا باید برم خونشون