سلام دوستان منو شوهرم هفته پیش دعوایی بدی کردیم شوهرم زنگ به باباش زد بدی من گفتن و فوش دادن وپدرش هیچی نگفت بعد من زنگ به مادرشوهرم زدم که من دارم میرم خونه بابام فردا نگید عروس بد بود مقصر پسرتونه برگشت گفت ما داخل خونه شما نیستم ببینم کدومتون راست میگید منم خدافظی کردم و بعد الکی داخل فامیل به دروغ گفتن که دو روز رفته قهر ای زن زندگی نیست ولی من اهمیت ندادم امشب یه قوطی بزرگ رب داده شوهرم آورده شوهرم میگه فردا برو خونشون بنظرتون من برم واکه رفتم چه طور رفتار کنم
به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگه این قضیه برعکس بود من شاید هرگز چنین تصمیمی نمیگرفتم
خدا خیلی بزرگه
درمورد ای وی اف باهاش صحبت کن
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
عزیزم خدا برات بسازه ی روزی ک حال همسرت بهتره بشین باهاش صحبت کن بگو من عروس خونه ت شد ...
عزیزم بخدا شاید باور نکنید ولی از بس گفتم زبونم مو درآورد ولی قبول نکرد من آدم دعوایی هم نیستم که بگم ازم سرد شده از مظلومیتم سواستفاده کرده فقط اشک میریزم
به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات