2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 89 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دكتر اينا رفتي ؟  منم باردار نميشدم اي وي اف كردم و دوقلو دار شدم الان خيلي پيشرفت كرده ه ...

خوب نزاشتن IVF کنم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
ممنون گلم زنده باشید ولی وارد تایپک نمیشه 

روی ردیف دوم روی ۸%نگه دار آبی شد بزن باز کردن

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
خوب نزاشتن IVF کنم 

چرا اخه ؟ 

اي بابا

بي سوادن؟ كاش خودت و شوهرت بدون دخالت بقيه ميرفتي اي وي اف

من اصلا خونوادع شوهرم نذاشتم بفهمن

حتي زنداداشاي خودمم نذاشتم بفهمن اي وي اف كردم

فقط مامان و خواهرم و شوهرم خبردارن

خدارو شكر صدهزار بار
روی ردیف دوم روی ۸%نگه دار آبی شد بزن باز کردن

مرسی گلم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
چرا اخه ؟  اي بابا بي سوادن؟ كاش خودت و شوهرت بدون دخالت بقيه ميرفتي اي وي اف من اصلا خونواد ...

اره بیسواد هستند شوهربچه ننم گفت بهشون

تخمدانم کوچیکه 

ننیدونم اینا به درد شما میخوره یا نه . ولی اگه دوست داشتی امتحان کن تیره در تاریکی. 

پودر این فولیکو تقویت می‌کنه تخمدان رو. کپسول پونیکا برای تنظیم هورمون ها. 

ویتامین ث و ای برای تخمک خوبه . 

توی پریودی کاچی بخور. دوای کاچی از عطاری بگیر حتما. بهت اگه جوز هندی و قرص کمر نداد خودت بگیر و بریزی داخل کاچی. 

قرص کمر نر و ماده داره بگیری که روی کمرت هم بزاری . 

عرق کاسنی هر روز ته استکان بخور . طب سنتی میگه بخورین تا وقتی که بارداری اتفاق بیوفته . 

تاپیک های منم دوست داشتی بخون . تاپیک دوران بارداری آخرای صفحه یک یا دو گفتم چیکار کردم باردار شدم بعد ۶ سال 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
الهی عزیزم الان تو موافقی  شوهرت چی

شوهرم که از خداش بود یکسال هست با دختره هست من نه راضی نیستم تا چند روز قبل هم میگفتم طلاق ولی کسی پشتم نیست اواره خیابان میشم دیگه به اجبار میمونم تا بعد ببینم خدا چی میخواد 

ننیدونم اینا به درد شما میخوره یا نه . ولی اگه دوست داشتی امتحان کن تیره در تاریکی.  پودر ا ...

مرسی مهربونم چشم حتما انجام میدم 

شوهرم که از خداش بود یکسال هست با دختره هست من نه راضی نیستم تا چند روز قبل هم میگفتم طلاق ولی کسی پ ...

اينكه خيلي بد و وحشتناكه

نميتوني برگردي خونه مادرت يا كسي رو نداري؟ 

خيلي نامرديه 

خدارو شكر صدهزار بار
شوهرم که از خداش بود یکسال هست با دختره هست من نه راضی نیستم تا چند روز قبل هم میگفتم طلاق ولی کسی پ ...

ینی ازدواج کردن ؟

ینی ازدواج کردن ؟

هنوز رسمی نکردن ولی خاستگاریش رفتن بقول شوهرم یکماه دیگه عروسیشونه