2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ...

2196 بازدید | 89 پست

سلام دوستان منو شوهرم هفته پیش دعوایی بدی کردیم شوهرم زنگ به باباش زد بدی من گفتن و فوش دادن وپدرش هیچی نگفت بعد من زنگ به مادرشوهرم زدم که من دارم میرم خونه بابام فردا نگید عروس بد بود مقصر پسرتونه برگشت گفت ما داخل خونه شما نیستم ببینم کدومتون راست میگید منم خدافظی کردم و بعد الکی داخل فامیل به دروغ گفتن که دو روز رفته قهر ای زن زندگی نیست ولی من اهمیت ندادم امشب یه قوطی بزرگ رب داده شوهرم آورده شوهرم میگه فردا برو خونشون بنظرتون من برم واکه رفتم چه طور رفتار کنم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

چطوری به ذهنت رسید زنگ بزنی مادر شوهر طرفداریتو میکنه اخه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول بگو چرا نرفتی؟

گناه دارن تن بدنشون بلرزونی وتهدید کنی .

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

كاش دعواتونو به خونواده انتقال نميدادين ☹️

عزیزم تایپک هست اونا میخان برای شوهرم زن بگیرن

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
چطوری به ذهنت رسید زنگ بزنی مادر شوهر طرفداریتو میکنه اخه

عقلم نرسید 

خب درست گفته نمدونم کی مقصره ولی این جواب کسی که اعصابی هست نیست  بی خیال با خودش برو سر بزن

عزیزم دروغ می‌گفت اینا برای شوهرم دارن زن میگرن بعد موقع شوهرم داشت فوش میداد کاملا اون فهمیدن پشت گوشی 

من هیچ وقت اجازه نمیدم خبر به اونا برسه . چون باعث میشه از چشمشون بیوفتیم 

خودت یه زنو شوهر ببینی باهم خوب و خوشبخت هستن یه جور دیگه نگاهشون میکنی احترام میزاری .

ولی اگه بفهمی  دعوا کردن و یا یه مشکلی دارن از چشمت انگار میوفته اون جایگاهی که قبلا داشتن تو فکرت دیگه ندارن .

وسط های صفحه ۳ مطالبی فرستادم تو این تاپیک  برو بخون ان شاالله به دردت بخوره گلم . فقط باید سیاست و تجربه کسب کنی شوهرت بشه بردت با خوندن مطالب همسر داری به دست میاری سیاست .. .. به یک خرما سه بار صوره عصر بخون بده شوهرت بخوره خیلی تاثیر داره صبور میشه ..خوتم بخور یک بار که انجام بدی دیگه هی انجام میدی اینقدر که نتیجش خوبه .. باقی کارایی که توی تاپیک گفتم هم انجام بده ان شاالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی گلم 

ردیف دوم روی 8C% نگه دار بعد باز کردن تا بری تاپیک 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13123029/%d8%ae%db%8c%d9%84%db%8c-%d8%a7%d8%b2%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85-%d8%a8%d8%af%d9%85-%d9%85%db%8c%d8%a7%d8%af

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
چراااا؟؟؟ چه پررو مگه ميشه  يني شما هم باشي زن دوم هم بگيره؟

اره بخدا چون من باردار نمیشم 

من هیچ وقت اجازه نمیدم خبر به اونا برسه . چون باعث میشه از چشمشون بیوفتیم  خودت یه زنو ش ...

ممنون گلم زنده باشید ولی وارد تایپک نمیشه 

اره بخدا چون من باردار نمیشم 

مشکلت چیه گلم ؟

تنبلی یا چی 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡