منم موندم,خواهر میگه دعا نوشتن و اینا گناه داره,میگه خودتو فقط به خدا بسپار.از خیلیا شنیدم که براشون ...
یکی از دوستای من بهم گفت 40 تا مشت آب بریز توی یه تشت آب و با هر مشت یه بسم الله الرحمن الرحیم بگو که بشه 40 تا و آب تشتو بریز از سر رو کل بدنت و بگو خدایا آب چله سرم میریزم که چله ازم دور بشه. من فردا میخوام این کارو بکنم
به منم همین رو گفتن منتها با جام چهل کلید که دارمش.ولی گفتن سه تا چهارشنبه پشت سر هم باید انجام بدم.منم اتفاقا میخوام از چهارشنبه ی هفته ی بعد تا سه چهارسنبه اینکار رو بکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا دکتر گفت مشکل لنفوسیت داری چند روره لنفوتراپی انجام دادم و بعد از اون تا 11 ماه وقت داره که باردار بشم. اگه توی این تایم نشدم باید دوباره لنفوتراپی انجام بدم چون عددش میاد پایین 😢
سلام .من آب چله یکی از دوستام که به تازگی زایمان کرده بود بعد از غسلش گرفتم و چله بری کردم اما بازم باردار نشدم تا اینکه عمل لاپاراسکوپی انجام دادم .لوله هام چسبندگی داشت و همین باعث نازاییم شده بود. بعد از عملم بلافاصله باردار شدم