هر موقع میری حمام .فرقی نمیکنه کی باشه. باید پاک باشی فقط. ولی زیادم تکیه نکنید به چله بری. بیشتر به چیز خرافیه. دنبال درمانتون باشید تا انشالا نتیجه بگیرید
یکی از آشناهای ما هم بچه سقط می کرده بعد بردن پیش دعا نویس و چله بری کردن بعد فوری بچه دار شده
سلام میدونید باید پیش کی رفت؟منم همینجوری ام خیلی داغون شدم
خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثینخدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله
یکی از دوستای من بهم گفت 40 تا مشت آب بریز توی یه تشت آب و با هر مشت یه بسم الله الرحمن الرحیم بگو ک ...
عزیزم این کارو کردی زود نتیجه داد؟
خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثینخدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله
سلام استارتر جون میشه بپرسم شما با چله بری باردار شدین یا نه طبیعی؟ من امروز رفتم چله بری خد ...
شما باردارشدید با چله بری کجا هستید آدرس اون کسی که براتون انجام داد میدید؟
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن